Enes sonuçtan hiç memnun değil

Hisar Hospital Çamlıca Hastanesi'nde Allianz İle Anlaşması

Hisar Hospital Çamlıca Hastanesi'nde Allianz İle Anlaşması
29 Şubat 2024 20:53

29.02.2024 tarihinde Hisar Hospital Çamlıca Hastanesi'nden göz doktoruna randevu aldım. Allianz ile anlaşması olduğunu Allianz uygulaması üzerinden bakarak, aynı zamanda hastane ile iletişime geçerek Allianz tamamlayıcı sağlık sigortasının geçtiğini teyit ettirdim. Gözümdeki batmadan dolayı gittiğim hastanede korneada yabancı cisim olduğunu belirterek tedavi ettiler. Bunun sonucunda hastaneden çıktığımda Allianz bu tedaviyi karşılamadığı için 1000 TL ücret aldılar. Teminat hakkımın olmasına rağmen, anlaşmalı olmalarına rağmen bu ücreti aldılar. Ücretin tarafıma iadesini talep ediyorum.

01 Mart 2024 10:39

01.02.2024 tarihinde hastane ile görüşmeme istinaden korneada cismin SGK karşılığı olmadığından dolayı Allianz provizyon göndermediklerini, bu sebepten dolayı ücreti hasta tarafından karşıladılar. SGK ile iletişime geçtim. Korneada cismin karşılığı olduğu bilgisini aldım. Kod olarak da SGK sut karşılığının olduğunu ücretin buradan alınması gerektiği bilgisini öğrendim. Bu yapılan ödemenin hasta tarafından karşılanmaması gerekiyor. SGK Hastanesi bu durumda incelenmesi gerekir. Gerekli evraklar ile SGK dilekçe yazılarak bu durum belirtilecektir.

01 Mart 2024 10:41

01.02.2024 tarihinde hastane ile görüşmeme istinaden korneada cismin SGK karşılığı olmadığından dolayı Allianz provizyon göndermediklerini, bu sebepten dolayı ücreti hasta tarafından karşıladılar. SGK ile iletişime geçtim. Korneada cismin karşılığı olduğu bilgisini aldım. Kod olarak da SGK sut karşılığının olduğunu ücretin buradan alınması gerektiği bilgisini öğrendim. Bu yapılan ödemenin hasta tarafından karşılanmaması gerekiyor. SGK Hastaneyi bu durumda incelemesi gerekir. Gerekli evraklar ile SGK dilekçe yazılarak bu durum belirtilecektir.

02 Ekim 2024 10:02
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Holter Cihazı Eksikliği ve İade Sorunu

03 Ekim 2024 10:18