Hiking İstanbul Yetkili Servis

23 Temmuz 2023 09:33

Hiking A27 aldım, bir ay kullanmadan ekranı düştü ve kırıldı. Servise gönderdim, yapılması için ulaşamadıkları için geri geldi. Cihaz ve email değişmiş, bütün parçalar alınmış. Şu anda şebeke arama yapamıyorum. Tekrar aradığımda da üstünden zaman geçti. Bir şey yapamıyoruz diyorlar, sıfır telefon gitti, eski geldi. Gereken yerlere başvuru yapacağım, mahkemeye vereceğim. Ne saçma bir firmasınız, insanları bu kadar kandıramazsınız.

23 Temmuz 2023 09:37

Hiking a27 telefon aldım birkaç ay sonra düşürdüm ve ekranı kırıldı değişsin diye güvenilir diye servise gönderdim ama numara olduğu halde ulaşamadıkları söyleyip cihaz geri geldi ama açılmış bataryası A26 konulmuş ayrıca ne şebeke var çekiyor ne arama hiçbir şey gereken yerlere şikayetimi yapacağım bilginiz olsun arayıp da ulaşamıyoruz mahkemeye başvuru yapacağım

25 Ağustos 2023 13:47 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

Halit sonuçtan çok memnun

Hiking A27 Modelinde Çözülemeyen Sorunlar

Halit
10 Ekim 2024 20:50

Hulya
15 Ekim 2023 20:05

08 Aralık 2023 23:40
Gurbet sonuçtan hiç memnun değil

Gurbet
02 Mayıs 2024 18:44
Hiking Açılmayan Çöp Telefon!
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul
30 Haziran 2023 05:16