Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 11:50

Yaklaşık 7 hafta önce A101 zincir marketlerinden hiking A43 marka model telefon almıştım. Telefonda bildirim alamama sorunu yaşıyordum özellikle WhatsApp Instagram vs gibi uygulamalardan gelen mesaj bildirimleri gelmiyordu WhatsApp ve diğer uygulamalara giriş yaptığımda bildirimler geliyordu durumun bildirim ayarlarına baktım ayarlayamadım ve 08 Ocak 2024 tarihinde kuzenime hiking A43 model telefonun aynısını A101 zincir marketlerinden aldık keza aynı bildirim alamana sorununu o cihazda da yaşadık.

Durumu müşteri hizmetlerini arayarak bildirdim ve bana cihazları teknik servise gönderip yazılım atılması gerektiğini söylediler. Hiking A43 telefonun yazılım sorununu bile bilir bence piyasaya sürmüşler aldım ve pişmanlık içindeyim Hiking A43 cihazları satışlardan çekin ve yazılımlarını güncelleyip sorunsuz bir şekilde satışa çıkarın insanları mağdur etmeyin...

08 Ocak 2024 22:58

12 Aralık 2023 Tarihinde A101 zincir marketlerinden hiking A43 marka model telefon aldım. Telefonda WhatsApp Instagram vb. Gibi uygulamalardan gelen mesajların bildirimlerini alamama gibi sorun yaşıyordum. 08 Ocak 2024 tarihinde A101 zincir marketlerinden kuzenime Hiking A43 marka model telefon aldık ve aynı bildirim sorununu aynı cihazlarda yaşadık. Durum üzerine müşteri hizmetlerini arayıp destek almak istedin durumu anlattım ve görüştüğüm temsilci çok kaba bir üslup ile davranarak kaba bir ses tonuyla cihazların yazılım sorunu olduğunu ve cihazları servise göndermemiz gerektiğini söyledi. Servise göndermem durumunda yaklaşık 20 gün cihaz onarım süreci süreceğinş söylediler cihazsız kalacağım için servise göndermedim A101 Zincir Marketlerinden veya başka bir mağaza ya da yerlerden Hiking A43 Marka Model Telefon almak isteyen arkadaşlara tavsiyem şudur ki almayın servise göndermek zorunda kalırsınız. Hiking şirketi derhal satışa çıkardığı hiking A43 Marka Model cihazlarını satışlardan çekip yazılım ve güncellemerini yenileyip sorunsuz bir şekilde cihazlarını tekrar satışa çıkarsınlar kimsenin tüketiciyi mağdur etmeye hakkı yok ve ben bu durumu CİMER'e bile yazacağım insanlara bu şekilde sorunlu cihazları satışa çıkardıkları için.

Ek
11 Ocak 2024 09:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

13 Ocak 2024 13:29

Kaç gündür dönüş bile yapmadınız böyle bir markasınız

Necati
Necati

Sadece a43 değil tüm modellerinde durum aynı ben 2 hafta önce a30 aldım şu an serviste bakalım yazılım dediler aynı şekilde

Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hiking A43 Marka Telefon

Hacı
29 Kasım 2023 13:18
Hiking A43 Marka Telefon
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
17 Kasım 2023 20:53