Hesap.com.tr Satın Aldığım Roblox Hesabına Giremiyorum

Burak'ın Teşekkür Mesajı
Sağ olun

Hesap.com.tr sitesinden aldığım roblox random hesabına giremiyorum. Verdiği kullanıcı adını ve şifreyi giriyorum ama giremiyorum. Hesabın şifresini değiştirmelisin diyor ama bende hesabın maili olmadığı için değiştiremiyorum. Bu yüzdende hesaba giremiyorum.

15 Temmuz 2024 13:28

Aldığım random PUBG hesabına giremiyorum maili ve şifreyi doğru yazdığım halde giremiyorum. Olmuyor. Satıcının dediği gibi 2-3 kere denedim ama yine de olmadı Şifre ve mail doğru girdim ama girmedi yine de satıcıya yazdım ama herhangi bir cevap almadım

Burak
14 Temmuz 2024 11:39

Teşekkürler

14 Temmuz 2024 11:44 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Merhaba, yaşadığınız deneyim için çok üzgünüm. Siparişinizle ilgili inceleme yapılmış ve gerekli aksiyonlar alınmıştır. Hesap.com.tr olarak alıcı ve satıcıların sorunsuz alışveriş deneyimi yaşamaları için çalışıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımla, Oğuzhan Yüksel Senior Team Lead

Burak
27 Temmuz 2024 23:48

Sağ olun

2 Mayıs 2025 19:10

Baştaki isim sondaki şifre olması lazım

6 Şubat 2025 23:04

Roblox blox fruit hesabı aldım ve bana düz yazı yolladılar bunun isim şifre olması gerekmiyor mu acaba örnek verecek olursam eğer sjkakakak:jsjsjsjsn buna benzer bir yazı yolladılar bunun hangisi şifre hangisi isim acaba yardım eder misiniz

Tümünü Gör
Hesap.com.tr Benim Paramı Geri Gönderin!

Hesap.com.trBenim Paramı Geri Gönderin!

Çinar
Hesap.com.tr Google Kodu Kabul Etmiyor

Hesap.com.trGoogle Kodu Kabul Etmiyor

Mert
Hesap.com.tr'de Hesap Alıp Gerçek Olmaması!

Hesap.com.tr'deHesap Alıp Gerçek Olmaması!

Enes
Hesap.com.tr Hesabı Satın Aldım Fakat Hesaba Giremiyorum!

Hesap.com.trHesabı Satın Aldım Fakat Hesaba Giremiyorum!

Samet
Hesap.com.tr Valorant Random Hesap, Hepsinin Kullanıcı Bilgileri Yanlış!

Hesap.com.trValorant Random Hesap, Hepsinin Kullanıcı Bilgileri Yanlış!

Rr Zza
Hesap.com.tr Paramı İade İstiyorum!

Hesap.com.trParamı İade İstiyorum!

Abuzittin