Veli sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Konya Ereğli'deki Bayi Hizmet Kalitesi

Hero Motosiklet Konya Ereğli'deki Bayi Hizmet Kalitesi
14 Eylül 2024 18:01

Hero Dash 125'lik motorumuzu yeni aldık. 500 bakımı gelmeden Konya Ereğli Hero bayisi Akbel Motor'a götürdüğümüzde, motoru bu bayiden almadınız diyerek işlem yapmadılar. Bakımlarında eksik yaptılar. Hero Motor olarak bayilik verdiğiniz yerleri denetliyor musunuz? Bir daha bu şehirde asla Hero markası kullanmam, bunlarla muhatap olmamak için.

14 Eylül 2024 17:31

Hero dash 125 lik aldığımız motorlar ilk 500 bakımı için Konya Ereğli akbel servisine götürdük yalnız bize 1500 TL lik bir fatura çıkardılar kullandıkları yağ 390 TL bunu diğer bayilere sorduğumuzda ilk 500 km bakımı 600 TL istediklerini söylediler arayıp neden fahiş fiyat aldıklarını söylediğimizde hero'nun belirlediği fiyatları istediklerini söylediler milleti saf yerine koymaya alışmış akbel bayisi bundan sonra hiçbir motorumuzun bakımını bu servise götürmeyeceğiz garantisi ile ilgili bir sorun olursa da mesuliyet kabul etmiyorum bu markanın böyle bir işletmeye bayilik vermesi komik

Engin
Engin

Bende bu firmadan motor satın almıştım ön kısım montajını hatalı yapmış ve orijinal civatalarını kullanmamışlar, başka bir yetkili serviste ücret karşılığı düzelttirdim

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Ruhsat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

11 Eylül 2024 19:08
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 14:52
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Rutin Bakım ve Kayıt Açma Sürecinde Yaşanan İlgisizlik ve İletişim Sorunu

25 Ağustos 2025 13:13