Hero Motosiklet Konya Ereğli'deki Bayi Hizmet Kalitesi

Hero Motosiklet Konya Ereğli'deki Bayi Hizmet Kalitesi
14 Eylül 2024 18:017.023

Hero Dash 125'lik motorumuzu yeni aldık. 500 bakımı gelmeden Konya Ereğli Hero bayisi Akbel Motor'a götürdüğümüzde, motoru bu bayiden almadınız diyerek işlem yapmadılar. Bakımlarında eksik yaptılar. Hero Motor olarak bayilik verdiğiniz yerleri denetliyor musunuz? Bir daha bu şehirde asla Hero markası kullanmam, bunlarla muhatap olmamak için.

14 Eylül 2024 17:31

Hero dash 125 lik aldığımız motorlar ilk 500 bakımı için Konya Ereğli akbel servisine götürdük yalnız bize 1500 TL lik bir fatura çıkardılar kullandıkları yağ 390 TL bunu diğer bayilere sorduğumuzda ilk 500 km bakımı 600 TL istediklerini söylediler arayıp neden fahiş fiyat aldıklarını söylediğimizde hero'nun belirlediği fiyatları istediklerini söylediler milleti saf yerine koymaya alışmış akbel bayisi bundan sonra hiçbir motorumuzun bakımını bu servise götürmeyeceğiz garantisi ile ilgili bir sorun olursa da mesuliyet kabul etmiyorum bu markanın böyle bir işletmeye bayilik vermesi komik

20 Eylül 2024 09:18

Bende bu firmadan motor satın almıştım ön kısım montajını hatalı yapmış ve orijinal civatalarını kullanmamışlar, başka bir yetkili serviste ücret karşılığı düzelttirdim

Hero Motor 125 CC

8 Nisan 2024 14:528.963

Hero Dash 125 CC motosikletimi 500 km bakımı için İznik'teki yetkili servise götürdüm. Serviste motorumda arıza olduğunu...

1 Destek

Hero Dash 110 ÖnFren Kilitlenmesi

Hero Motosiklet Hero X Pulse 200 Ve Kronik Problemleri

Hero MotosikletHero X Pulse 200 Ve Kronik Problemleri

Baver
Hero X Pulse Marş Dinamosu Ve Motor Kapağı Kırıldı!

Hero X Pulse MarşDinamosu Ve Motor Kapağı Kırıldı!

Mert
Vasıfsız Hero Servisleri Ve Çözüm Yaratmayan Hero Genel Merkezi!

Vasıfsız HeroServisleri Ve Çözüm Yaratmayan Hero Genel Merkezi!

Yigit
Hero Dash 125 Filtreden Yağ Kusuyor!

Hero Dash 125Filtreden Yağ Kusuyor!

Metin

Öne ÇıkanKonular