Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Ruhsat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

11 Eylül 2024 19:08

04.09.2024 tarihinde kuryede kullanmak için Kocaeli Gebze bölgesinde Hero'nun bayiliği olan Kaya Motor'dan Hero Dash 125 motor satın aldım. Faturası ve sigortası mevcut olup, bir haftadan beri ruhsat çıkartamıyorlar. Hero Motor Türkiye distribütörüne mail attım, üçüncü gün derdimi, sıkıntımı anlattım. Geri dönüş olarak iletişim bilgilerinizi bırakın, geri dönüş sağlanacak dendi. Bir haftadan beri hiçbir şekilde bir gelişme, çözüm olanakları vs. yok. Mağdur edildim. Ben kuryeyim, ekmeğimi bu işten çıkarıyorum. Kesinlikle Hero motoru önermiyorum. Daha önce hiç böyle bir şey ya da mağduriyet yaşamamıştım.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Motorum 300 Km De Şiddetli Bir Şekilde Yağ Damlatıyor!

18 Mart 2024 00:59
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Motora Üç Ayda Ulaşamadım, Paramı Da İade Etmiyorlar

23 Temmuz 2025 19:18

Hero Motosiklet Dash 125'te Sürekli Arıza Ve Uzun Servis Süresi!

25 Temmuz 2025 00:29
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 22:19
Hero Dash Motor: Parça Sıkıntısı Ve Müşteri Mağduriyeti