Rıza sonuçtan çok memnun

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Akıtma Sorunu

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Akıtma Sorunu
18 Mayıs 2024 23:21

Yaklaşık üç ay önce Şanlıurfa bayisinden sıfır olarak aldığım Hero Dash 125 model motosikletim, bütün bakımlarını aksatmadan yaptırmama rağmen 2000 kilometredeyken kendiliğinden yağ sızdırmaya başladı. Araştırmalarım sonucunda bu durumun kronik bir arıza olduğunu öğrendim. Beş yıl motor garantisi olmasına karşın tüm masrafları kendi cebimden karşıladım ve bir hafta boyunca araçsız kaldığım için büyük mağduriyet yaşadım. Sıfır aldığım Hero motosikletimden böyle sorunlar yaşamayı beklemezdim. Yağ sızdırma sorunu için ödediğim tüm paranın iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde ilgili mercilere şikayette bulunacağımı bildiririm.

Ahmet
Ahmet
Şikayeti Çözüldü

Şu anda motorum 1200 kusur kilometrede ve bu sabah uyandığımda sizinle aynı şekilde yağ damlattığını gördüm kesinlikle kullanıcı hatası olmadığından da eminim ve yetkili servise verdim öncesinde motoru aldığım yerdeki abilerimle de tartıştım bu durumu ve garantisi karşılar ya fazla yağ koymuşlardır ya da sıcaktandır dedik garantisi karşılamıyorsa bu durum size ne kadara mâl oldu öğrenebilir miyim ya da iletisim bilgilerimi paylaşabilirim

Hero Motosiklet Dash 125: Garanti Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

19 Aralık 2024 17:08