Hermes Emaar Mağazası Çalışanların İlgisizliği Ve Yanlış Bilgi Aktarım

Berra
22 Ocak 2024 16:43

Hermes Emaar mağazasından almış olduğum herbag çanta 4 ay sonra derisinde beyazlamalar oluştu ve mağazaya söylediğimde ise Paris'ten onayın alındığını ve ürün Paris'e gönderileceğini belirttiler. Ürün Paris'e gittiğinde ise 5000 TL'ye değiştirileceğini söylediler ve ürünü ben alalı 6 ay olmuştu. Gönderilmeden önce hiçbir ücretten bahsedilmedi. Tüketici kanununa göre bile 2 sene ürünlerin ücretsiz bir şekilde onarımı mevcut. Hermes markasına hiç yakışmayan bir hareket bu. Bir daha asla tercih edebileceğim bir marka değil. Çalışanlar ve müdür olmak üzere hepsi çok ilgisiz ve alakasız. Ürünü sattıktan sonra hiçbir şekilde ürünün arkasında durulmuyor.

22 Ocak 2024 15:10

Hermes Emaar mağazasından tabak siparişi vermiştim ve ücretini de ödemiştim. 1 sene kadar bekledim ve mağazaya gidip sorduğumda ise siz ödeme yapmamışsınız dediler. Bir hermes markasına yakışan bir hareket değil bu, ben ürünü sıradan bir yerden almıyorum. Bunun takibini dikkatli yapılıp müşteriye öyle bilgilendirilmesi sağlanmalı.

Hakan

Burcu hanım denilen kişi hemen değişmeli çalıştırılmamalı onun gibi bir kaç asık suratlı ve ters konuşanlarda değişmeli

Hakan

Emaar hermes mağazasında tüm çalışanlar başta burcu hanım ve diğer personeller tamamen ilgisizler. Mağazaya gidildiğinde sanki niye geldiniz gibi tavır sergileyip azarlar gibi yaklaşımları var. Bu yüzden de o Emaar hermes mağazasına hiçbir şekilde gidip alışveriş yapmıyorum. Bu durumdan bir çok müşteride şikayetçi benim gibi personelin değişime ve yeni alınacaklar tecrübeli ve eğitimli olmalılar.

Özge
08 Ağustos 2025 15:08