Hepiyi Sigorta Değer Kaybı Dosyasına Eksper Ataması Yapmıyor!

25 Nisan 2024 22:59

2024301006684-2
18 gündür her gün sigorta şirketinizi aramaktayım. Değer kaybı başvurumuzda sistemden red görünmektedir. Ancak her aradığımda eksper atanmadığı için öyle göründüğü söylenmekte. 18 gündür dosyaya eksper ataması yapılmamaktadır. Dosya bayramdan önce açılmıştır. Dönüş yapılmaması veya eksper atanması için işlemde bulunmamanız halinde sigorta tahkim yoluna gidileceğini belirtmek isterim. Kesinlikle tercih etmeyeceğim sigorta şirketinin başında gelmekte. Etrafımda hep iyi sigorta ile çalışanları ne yazık ki uyarmak zorunda kalacağım. Her gün aradığımı müşteri temsilcisi bile görüntülüyor ve şaşırıyor. Müvekkil beni aradığında ne yazık ki bilgi veremiyorum. Her gün dosya sorumlusuna ilettik gün sonu atama yapılır deniyor 18 gündür yapılmıyor. Hepiyi isimli ama hiç iyi olmayan dosya sorumlusu hakkında neden bir şey yapılmıyor anlamamaktayım. Kesinlikle tarafıma dönüş yapılmıyor. Her gün atıyorum bilgilendirme yapacağız talebinizi aldık demekten başka bir şey yapılmıyor. Ben de sigorta tahkim komisyonu ile ilerlemekten başka bir çare göremiyorum.

26 Nisan 2024 09:08 (Şikayetten 10 saat sonra)
26 Nisan 2024 11:38

Sn.Sinem K. İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

Erdeniz sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Şirketinin İlgisizliği Ve Araç Pert Sürecinde Mağduriyet

15 Mayıs 18:33