03 Ocak 2024 18:54

Site ye 2-3 aydır üye idim. En son kayıp bonusu eklemediler üstelik o hafta çekim dahi yapmadığım halde. Neymiş ay içinde kar da olduğunuz için Bonus yokmuş falan filan. Bende o zaman gerek yok üç kuruşa göz koyana güvenmiyorum daha yatırım yapmam başka yerde ekmek ara dedim. Kadının zoruna gidip küfür etmeye başladı engelledi. Bende destek hattına girip bana kimse küfür edemez sizi Şikayetvar a şikayet edeceğim dedim küfür leştik. Bu varlık da başta engellenirsiniz derken bir anda CİMER e şikayet avukata şikayet demeye başladı. Üstüne de +42 İngiliz numarasından bana ses kaydı atıyorlar... Dünkü çocuk muyuz. Keşke şikayet etseler de şunlara devlet bir güzel çok se... Bu karakter i bozuklara 1 lira dahi kaptırma yın... Konuşmaların bir kısmını da paylaştım. İngiliz Türk ortağı ticaret şirketi Eti sizleri de tehdit edebilir 😂😂

03 Ocak 2024 18:35

Şikayet ederken dahi alakasız şekilde IP adresimde Cumhurbaşkanı çıkıyor... IP ime hepabet yazınca bunun çıkması için çalışma da yapmışlar ama işe yaramaz... Yasadışı şekilde paraları hortumlayıp bir de tehdit o da güzel

08 Ocak 2024 18:27

Diplomasız avukat bugün itibari ile özür diledi... Galiba bunun kefareti olarak işine son verilmiş. Kimse ne kendini büyük görecek ne de karşısındakini küçük görecek. Herkes seviyeli olacak... İstediğim bu idi özür dileyecekti ve diledi 24 saat sonra şikayetimi kaldıracağım

09 Ocak 2024 18:46

Bu olay ilgili şu anda çok fazla şeyler var ya gerekeni yapıp şartlar kabul olur ya da ne konuşuldu ise şeffaf şekilde hepsi paylaşılır herkes görsün...

11 Ocak 2024 15:27

Dün itibari ile hattıma yoğun şekilde yaptıkları WhatsApp mesaj arama ve görüntü arama saldırıları engellediğim numaralar hepsi aynı müstehcen içerikli mesaj ve videolar bunları yapan da aynı bunlar... Daha 2 gün öncesine kadar işten atacakları elemanı bugün koruma moduna geçmişler... Öyle bir dava yok ağlama şekli yok ben bütün konuşmaları tek tek atacağım korkum da yok çekincem de yok... Bu rezillerin gerçek yüzünü herkes görsün

Yorumlar (11)

Gurkan

Bak elis sila aynı kisi sana bunu her şekilde. İspatlarım ses kayıtları dahilinde bile. İspatlarım 2 numarası var bir şahsi numarası bir de şirket numarası senin o paylaştığın resim çakma resim zaten onu arkadaşından alıp paylaşıyordu her şey biliyorum hatta o resim göğsü açıktı diye tartıştık o resmi kırptı o konuşmalar bile. Bende var fake resim aşkım bir şey olmaz diyordu her şey var bende net şekilde. İspatlarım sana her şeyi silme bunların hepsi ortak hareket eden kişiler sana her şey ispatlarım ve aynı kisiler her şekilde gösteririm 2 numarasıda bende duruyor ve konuşmalar hepsi ss var buraya atamam çok var

Gurkan

Türkiye'de antalyalı evli değil çocuğu yok çok çocuk sesi geliyor ama halamdayım deyip halam çocukları diyordu İngiltere'de Şu anda orada kalıyor her gün halam gidiyorum halamda yemek yiyorum diyordu sana ayrı konuşmuş ise bir şey diyemem attığım fotoya bak elis aynı kisi aynı resim zaten

Mete

Kardeş sadece sana sorduğum sorulara doğru cevap ver haklısın diyeceğim. Elis Türkiye de nereli İngiltere de yaşıyor use evli mi evli ise çoluk çocuğu var mi varsa kız erkek yaşı kaç bekar mi dul mu kendi yaşı kaç bunları söyle söz doğru ise kaldırmayacağım hiçbir yazismayi... Hatta üstüne daha da ekleyeceğim

Gurkan

Hepabet sitesinin gerçek yuzu gözüktüğü gibidir sıla hepsinin başını tutuyor elis ismi sila ismi hepsi aynı kişidir para için yaptığı her şey bellidir ve tehdit ediyorlar istediğini alamayınca her şey ispatlı şekilde ortadadır ulaşmak isteyen kişilere WhatsApp'dan her şey gönderebilirim gerçek resmini dahil görüntülü konuşurken her şeyi

Gurkan

Elis denilen kisi ile sila aynı kişidir zaten arkadaşlarınında başını tutuyor ulaşın her şey ispatlıyım sende kaldırma kardeşim mesajları silme herkes görsün onlar senden özür dilerken senin korkundan değil bunları paylaşıyorum kaldir diye özür dilediler unutma it iti ısırmaz ondan bilerek sana yazıp özür dilediler kaldırman için

Gurkan

Is yapmak istiyor canlı yayın açmak istiyor istekleri bitmiyor her şey var girip buraya okuyorsun erkek isminden yazıyorsun sorun yok WhatsApp'dan ulaşın ispatım çok

Gurkan

Antalyalı İngiltere'de yaşıyor kaldığı evi dahil resimleri var halasına gittiği oradan attığı resimler dahil var 32 yaşında evli değil hep. Halasında çocuklarla yan yana kalıyor halasının çocukları kardeşim bana WhatsApp'dan ulaş sana her şey atim söz sözdür bizde de söz. Sözdür sila elis aynı kisi sosyal medyadan bak elis 07 diye hesap. Var onun sosyal medyada onunda konuşması var bende sosyal medyam. Yok der ama elis07 odur sosyal medyadan görürsün ve tehdit ediyor. Akli sıra o donem. Türkiye'de simdi başka ülke vatandaşı oldum ondan sen yazınca sana yardımcı oldum

Mete

Bu sıla yani elis dediğin kişi kaç yaşlarında çoluk çocuğu falan var mı evli mi bekar mi? Aslan nereli şimdi nerede yaşıyor bunları da söylersen sana inanacağım ve şikayeti kaldırmayacağım söz veriyorum bu konuda sadece bana yaşını evli bekar olduğunu evli ise çoluk çocuğu var mı varsa kaç tane yaşları ne Türkiye de aslen nereli bunları söyle tamam derim. Malum o kadar samimi olduğunuza göre bunları da bilmen lazım... Elis ile sıla aynı kişi mi sadece bunu teyit etmek istiyorum hepsi bu

Gurkan

Bizde delil çok ne olduğunu bilmeden yorum yapan sılanın itleri benlik sorun yok hodri Meydan netim bu kez o altyapıya her şey atacağım görüntülü konuşma her şey numaram yazdım isteyen yazsın WhatsApp'dan ispatlarla göstereyim çekineceğim durum yok

Mete

Yaşadığınız ikili ilişkiyi neden paylaşıyorsun şimdi onu da anlamış değilim... 😂😂😂

Gurkan

Bunları yapmanın bedelini ödeyeceksiniz tehdit edip özel bilgilerimi paylaşmak nedir hepsini sitenin altyapısı ile konuşacağım ve her şeyi onlar yapacak

Demir sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

02 Aralık 2023 19:47
"Teşekkürler. Problem giderildi."
Deniz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

13 Ocak 2024 12:18
"Teşekkürler. Eski ve düzenli müşteriyim diye bu seferlik beni kırmadılar. Cansu hanıma ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim."
Hikmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hikmet
08 Ocak 2024 14:11
"Teşekkürler. Şans bonusumu eklediler. Firmaya ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim."