Tuğçe sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2024 02:07
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
“Merhaba iyi çalışmalar Heifer dikey şarjlı süpürgem ne yazık ki aldığımdan çok kısa süre içerisinden bozuldu müşteri temsilcileri ve servis arkadaşlarımız çok hızlı süre içerisinde sorunumu giderdi çok teşekkür ederim Heifer ❤️”

Merhaba, yaklaşık 15 gün önce Adana'da BİM marketten Heifer dikey şarjlı süpürge almıştım. En fazla 4 ya da 5. kez kullanımımda sorun yaşadım. Çalıştırdığımda 5-6 saniye sonra E4 hata kodu veriyor. Tüm haznelerini temizledim fakat motor devreye girmiyor. Yetkili servis araştırdım fakat onayda bulamadım. Konu ile alakalı yardımcı olursanız sevinirim.

05 Ağustos 2024 13:42 (Şikayetten 2 gün sonra)
11 Eylül 2024 18:29

İsmail
İsmail

Şarjlı süpürgem pil bataryası sorunum vardı yetkili servisi aradım kargo ile gönderdim kısa sürede yardımcı oldular teşekkür ederim Heifer Servisi

Yeni Alınan Süpürgede Sürekli E4 Hatası Ve Servis Sorunu

Yağmur
07 Haziran 2025 14:04

06 Aralık 2023 13:08
İsa sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2023 14:00
"Kısa zamanda dönüş yapıldı. Arıza giderildi. Umarım bu arızalar sık sık tekrarlanmaz. Teşekkürler iyi çalışmalar"