Tamer sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 14:25

Hedef Capital firmasının paravan şirketi aracılığıyla, 10 Ocak 2024 tarihinde a. G. İsimli kişi tarafından arandım. Bana yüksek getirili işlemler olduğunu söyledi. Kendisine güvenerek yüklü miktarda EFT yaptım. Birkaç gün boyunca karlı işlemler açarak bakiyemi yükseltti. Ancak daha sonra, gecelik faiz içeren işlemlerle hesabımı riske attığını fark ettim. Durumu sorduğumda 'Piyasaları ben yönetmiyorum' diyerek geçiştirdi. 26 yıllık çalışma hayatımın planını ve tüm birikimimi bir ay içerisinde yok ettiler. Israrla aramam sonucunda kendini finans müdürü olarak tanıtan ö. Bey tarafından arandım. Bana 2000 dolar Bonus verileceğini ve kazanç elde edildiğinde paramı çekebileceğimi söyledi. Yeni atanan ve yatırım uzmanı olduğunu söyleyen c. Z. İle işlemlere başladık. Ancak 1400 dolar kar elde ettikten sonra birkaç ters işlemle hesabımı tamamen boşalttı. Hesabım kapandı ve gerekli yasal işlemlere başladım. Bir gün adalet önünde hesaplaşacağımızı umuyorum.

profile profile profile

İsmail
İsmail

Hep ters işlemler verirler hep girmeyin yakında medya ya çıkacağım hedef capitalin milleti nasıl mağdur ettiğini anlatacağım hele arven güven uzmanmış gibi evet uzman milleti mağdur etmede uzman

Yılmaz
Yılmaz

Arven ve diğerleri hepsi aynı numara ile insanları mağdur ediyorlar

16 Ekim 2023 14:10

Master Capital'de Mağduriyet: Paramı Geri Alamıyorum!

31 Aralık 2024 13:24
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 15:45