Master Capital'de Mağduriyet: Paramı Geri Alamıyorum!

31 Aralık 2024 13:24

26.11.2024 Tarihinde Master Capital'e 144 dolar para yatırdım ve o forex borsasında işlemlere başladık. A*** D*** isimli danışmanın yönlendirmesiyle hemen o gün 22 USD kar ettik ve akşama kar çekimi olarak hesabıma 20 USD gönderildi. Ertesi gün çalıştığım bankalardan kredi çekmemi ve daha çok kazanmamı istediler. Bankalar bana kredi vermedi. A*** D***'ın verdiği işlemler ters pozisyonda kaldı. Birkaç gün sonra 70 USD Bonus verdiler ve hesabımda başka bir ödeme için olan parayı ve açık hesabımdaki bütün parayı 518 USD yeniden fonlama yaptırdılar. Ben yeni pozisyon açmayıp 800 USD civarında Free Marjinim olmasına karşın 500 USD çekmek istedim. İki kez talebim reddedildi. Gerekçe olarak da evrak eksikliği ve açık pozisyonum olduğu söylendi.
A*** D*** her defasında sizi listeye yazdırdım muhasebe ödeyecek neden ödemediler. Acaba diyerek beni oyaladı ve birkaç gün sonra beni günlük olarak arayan A*** D*** beni aramayı bıraktı. Kendisine ve beni bu şirkete getiren bayana siz benim paramı ödemeyeceksiniz sizin hakkınızda şikayet yazacağım dediğim halde herhangi bir gelişme olmadı ve 30.12.2024 tarihinde hesabıma girdiğimde; Eksi 893 USD borçla hesabımın kapatıldığını gördüm.
Benim canım yandı bunlar ruhsatsız ve insanların güvenini kötüye kullanmayı amaçlayan bir şirket.

Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Master Trade Ve Mypayz A. Ş Şikayeti

01 Şubat 2025 18:03

Master Trade'de Yaşanan Hesap Ve Para Çekme Sorunları

17 Mayıs 2025 21:59
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Master Trade Güvenimi Sarsan Deneyim

29 Kasım 2024 00:42