Batuhan sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2023 06:58
Batuhan'ın Teşekkür Mesajı
“Serhan Beyde Arzu Hanımda bizimle fazlasıyla ilgilendi kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Çok memnun kaldık. İyi çalışmalar dilerim.”

01.12.2023 tarihinde saat 19.20 civarında İzmir Optimumda bulunan HD İskender döner isimli firmada eşim ile birlikte yemek yemeğe gittik. Personelleri oldukça ilgisiz bir şekilde siparişi aldı yaklaşık 40 dakika bekledik. Ve eşimin tabağından plastik bir madde çıktı bunu değiştir misiniz diye söylediğimizde bir özür bile dilemeden sert biçimde tabak önümüzden alındı ve değiştirildi. Böylesi büyük bir firmaya bu tarz hareketlerin yakıştığını düşünmüyorum. Ayrıca kapıya içecek ve bir porsiyon döner 150 TL yazmasına rağmen ayranların ücretleri de alındı. Bir daha bu markaya gitmeyeceğiz ve kimseye tavsiye etmeyeceğim.

11 Aralık 2023 21:04

HD döner hatasını telafi etmek için ağırlamak istediğini söyleyip yediğimiz yemeğin ücretini tekrar aldılar. Eşimle birlikte geçen akşam gittiğimiz mekanda yemeğin içinden plastik cisim çıkmıştı ve hiç özür dahi dilenmemişti bunu yazmıştım. Onlarda beni arayıp hatalarını telafi etmek istedikleri ve bizi ücret ödemeden ağırlamak istediklerini söylediler. Güya bir de rezervasyon oluşturmuşlardı. Özür amaçlı. Fakat bugün gittiğimizde bizden tekrar hesap alındı. Yöneticinin adını söylememe ve bilgi vermeme rağmen. İşinizi düzgün yapın insanlarla alay etmeyin. Bu kadar olmaz. Parası olan var olmayan var düzgünce bilgi verin bir yemek olmuş 300 TL. 2 gelişimizde toplamda 632 TL ücret ödemiş olduk parayı kolay kazanmıyoruz. Herkes çok dikkat etsin bu duruma düşmesin.

Ek
02 Aralık 2023 08:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, ilgili birimimiz tarafından sizinle irtibata geçilecektir. İyi günler dileriz.

06 Aralık 2023 17:40

Geri dönüş yapan müşteri temsilcisi oldukça kibar ve anlayışlıydı çok teşekkür ederim ilgisinden dolayı. Aynı zamanda bizi ağırlamak istediklerini ilettiler bunun içinde ayrıca teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

11 Aralık 2023 20:54
HD Döner İskenderin İçinden Plastik Bir Madde Çıktı

Bizi davet edip ikram edeceğinizi söylemiştiniz fakat gittiğiniz işletmenizden tekrar hesap alındı. Parasında değiliz ama eşimle beraber iş çıkışı 50 km yol gelip davet edilip ikram edilecek denilen hizmetin ücreti ödemek hiç hoş olmadı.

18 Aralık 2023 11:15

13 Temmuz 2023 10:52
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 22:01
Erhan sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 16:38
"Müşteri temsilcisi Arzu hanıma, firma adına özrü ve ilgisi için teşekkür ederim."
Nuran sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2023 11:55
"Teşekkür ederim"
HD İskender De Sosu Aşırı Tuzlu
Kübra sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2023 23:42
"Hemen aradılar dönüş yaptılar ve çok güzel bir üslupla konuştu hanımefendi benimle. Bu kadar kısa bir sürede dönüş bile bana yetti. Markanızla alakalı şikayetlere ve müşterilerinize kıymet verdiğiniz için tekrardan teşekkür ederim"
212 HD İskender'de Hayal Kırıklığı Yaşadık