Hayveys Sitesinden Anormal Davranış

Mazen
02 Nisan 2024 15:38

24 Mart 2024 tarihinde Hayveys.com sitesinde bir ürün aldım (Sipariş No. 3 tutarı 162,16TL artı kargo). Şimdiye kadar istediğim üründen haber yok, ayrıca, sitenin telefon numarası (Sitede 0545 11**0034 yazılıyor) bir haftadan beri ‘hizmet dışı’ cevap veriyor.

WhatsApp te ve e-mail yolu ile ve müşteri hizmetlerine bu ilginç gecikme ile ilgili yazdım ama hiçbirine cevap almadım. Galiba bu fason bir şirket ve/veya site ya da iflas etmiş ve her şey kapatmışlar ama sitesi iptal etmediler belki müşterilerden ürün vermeden para alırlar. Ne olursa olsun bu davranış içi hiçbir mazeret yok. Paramı yutmuşlar ve hiçbir müşteriye ilgilenmezler.

Bana olan şeye göre diğer vatandaşlar öğrenmeleri isterim bu siteye şüpheli bir gözle bakmaları lazım düşünüyorum. Ben artık para iade haklarım adli yollar ile başvuracağım, hem paramı almamı için hem de müşterileri hafife almamak için.

Derya

Tanıtım sitesidir ürünlerde stok yoktur alışveriş trendrol ve Hepsiburada mağazalarımızdan yapılabilir bu site üzerinden alışveriş imkanımız yoktur sizin dediğiniz gibi bir durum nasıl olsun?

Derya

Site satışa açık değil pos yok ödeme alanı yok nasıl alışveriş yaptınız?

Moris sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 08:57
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 10:36
Ahmet sonuçtan çok memnun