Haydigiy.com Ürün Mesajı Gelmiyor

Reyyan'ın Teşekkür Mesajı
Sorunum çözüldü teşekkür ediyorum ilgi ve alakanız için 🙏🏻

Siteden üye olmadan 12 Temmuzda sipariş verdim. Kargo takip kodunu da alamadım... Hiçbir şekilde siteden bilgilendirme amaçlı veya PTT'den bilgi mesajı falan gelmiyor çözüme kavuşturursanız çok sevinirim. Böyle olacaksa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

17 Temmuz 2024 11:02 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili Reyyan D., İletmiş olduğunuz bildirim Firmamız tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ki kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. • Çağrı Merkezi: • Sosyal Medya’da hizmet veren İnstagram ve Facebook sayfamızda yer alan mesaj bölümü • Whatsapp'ta hizmet veren Haydigiy WhatsApp iletişim hattı Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Haydigiy.com

Reyyan
17 Temmuz 2024 11:27

Sorunum çözüldü teşekkür ediyorum ilgi ve alakanız için 🙏🏻

Merhaba 7 gün oldu sipariş verdim fakat hiçbir şekilde bilgilendirme mesajı gelmedi kargom ne durumda bilmiyorum yardımcı olursqniz sevinirim

Kargom 2 Haftadır Teslim Edilmedi, Takipte Hareket Yok

9 Temmuz tarihinde sipariş verdim. Bir hafta sonra kargoya verildi diye mesaj geldi, fakat ürün bana ulaşmadı. Şimdi ner...

Haydigiy.com Ürün Kargoya Verilmedi

"Kısa sürede dönüş yaptılar ilgilenen arkadaşa teşekkür"

Oyku Wear Siparişim Kargoda Gözüküyor Ama Takip Numarasını Girince Kargo Yok

Ayın 12 sinde sipariş verdim 13 ünde kargoya verildi diye mail geldi bir de takip numarası tabi. Kargo takip numarasını ...

Tümünü Gör
Haydigiy 3 Kez Aynı Yırtık Yeleği 1 Ay İçinde Bana Gönderdiniz Yeni Siparişe Rağmen!

Haydigiy 3 KezAynı Yırtık Yeleği 1 Ay İçinde Bana Gönderdiniz Yeni Siparişe Rağmen!

Nooshin
Haydigiy Ürün Lekeli Gönderilmiş