Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi KBB Pişmanlıktır Üzücü

21 Ağustos 2024 22:54

13.08.2024 tarihinde Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz polikliniği S***** Y***** adlı hekimin KBB polikliniğinde E*** T******* isimli doktora muayene oldum. Bana damla verip bir hafta sonra kontrole çağırdı. Kendisine aynı branştan randevuyu en erken 28.08.2024 tarihinde alabilirim sistem o şekilde izin veriyor dememe rağmen damlayı kullan gel dedi. Fakat 21.08.2024 tarihinde kontrol için muayeneye gittiğimde bana kontrol kağıdı sordu. O şekilde bir kağıt vermediniz bir hafta sonra gelin dediğini belirtmeme rağmen beni muayene etmedi. Mağdur etti. Üstelik uzak semtten gelmeme rağmen keyfe keder randevu al öyle gel dedi. Kardeşim beni damlayı kullan haftaya gel diye çağıran sensin şimdi ne diye iki dakikalık işlemi yapmayıp odadan çıkarıyorsun. Bu doktordan şikayetçiyim. Hem uzak yoldan geldim hem isime geç kaldım hem kulağım ağrıyor, ayıptır insanları ne diye önce çağırıp sonra mağdur ediyorsun. Adli mercilerde de şikayetçi olacağım. Kontrol süresi 10 gün olmasına rağmen ısrarla randevu sorması da enteresan. Ama bu yapılan haksız muamelenin peşinde olacağım.