Üyelik Avantajları Ve Havuz Sorunları

14 Aralık 2024 12:36

Merhaba, 2024 yılında tatilimizi yaptık ve hakkımızı kullandık. 13 Aralık 2024'te tekrar geldik. Odalarda sıkıntı yok, eksikler bir şekilde gideriliyor. Ancak daha önce geldiğimizde bir günlük yemek paketi alıyorduk, şimdi kaldırıldığını ilettiler. Kahvaltı yaptık ve 2000 TL'ye yakın para ödedik. 4 yetişkin ve bir çocuk için bu fiyat, dışarıdaki fiyatların çok üstünde. En azından üyeler için daha uygun bir sistem uygulanabilir. Ayrıca, üyelik yaptırırken bayan ve erkek havuzlarının 2024 sonunda tamamen ayrılacağını söylemişlerdi, fakat halen karma bir havuz var ve hiç uygun değil. Bir havuz daha yapılacağı söylenmişti. Üyelik yaptırmak isteyen arkadaşlar var ama öneremiyorum, havuzlar büyük sıkıntı. Ayrıca havuz temizliği de kötü. Üyelik yaptırırken özellikle sordum, üyelik fiyatlarından misafirim (annem, babam, kardeşim, kayınvalidem) yararlanabiliyor mu diye. Kesinlikle sorun olmaz, getirebilirsiniz dendi. Ancak kardeşimle geldiğimde günübirlik fiyatını farklı aldılar, birinci derece olmalıymış. Ailem kaçıncı derece acaba? Yanlış bilgi ve tavır nedeniyle çevreme öneremem. En az 7 kişi bana soruyor.

15 Aralık 2024 11:02 (Şikayetten 22 saat sonra)

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Termal Otel Üyelik Sistemi

Zeynep
17 Temmuz 2024 17:49
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
20 Haziran 2024 14:23
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
09 Temmuz 2024 00:18
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa İçin Kullanmadığım Yere Boşa Para Ödedim. İade Edilmiyor.

Musa
22 Mart 2024 23:35
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Celal
19 Ekim 2023 13:01