Hitit Ayaş Mağduru

21 Mayıs 2024 00:566.698

Hattuşa Hitit Ayaş türlü vaatler ile ikna edip imza artırmadan bırakmadılar. Sözleşmedeki yazıları okumaya bile fırsat tanınmadı eve gelince olayın farkına vardır. Cayma hakkımızı kullanmak istedik sorumsuz bir üslup ile karşılandı. Hala süreyi geçirtmeye çalıştılar bir ay sonra alırsan paranı kesintisiz veririz şu an %25 kesintin olur yazık abi alma şimdi dediler. Noter aracılığıyla ihtar çektik. Oteli arıyorum numaralar meşgul. Bir an önce sorunun çözülmesini istiyorum. İnşallah bir an önce yetkililer olaya el atar daha fazla kişi mağdur edilmez!

22 Mayıs 2024 16:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Misafirimiz, Cayma talebi oluşturmanız akabinde; size tüm desteğimizi sağlamaya çalışacağız. Resmi başvurunuz sonrasında değerlendirme aşaması başlayacaktır. Sonuçlanması durumunda sizlere geri dönüş sağlanacaktır. Dosyanızın talep değerlendirilmesi; banka onayı, iade planlanması vs. gibi aşamalardan oluşmaktadır. Bu sebeple belirlenen zaman aralığında (ücret iadesi için belirlenmiş yasal süre çerçevesinde) dosyanız kapatılacaktır. Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için çabalamaya devam ediyoruz. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hattuşa Vacation Thermal Club

Beyza
25 Mayıs 2024 01:07

Arıyorum iletişim numaranızı fakat meşgul. Lütfen biraz kanunlar çerçevesinde is yapın. İmzaları alana kadar insanın dibinden ayrılmıyorsunuz sonrasında muhatap bulunmuyor.!

Hattuşa Vacation Thermal Club Balıkesir/Güre Sözleşmeden Cayma Hakkımızı Kullandırmıyor!

Temmuz 2024 tarihinde bir hata yaparak Balıkesir/Güre Hattuşa adlı yapıya düştük. Günün sonunda büyük bir yanlış yaparak...

3 Destek2 Yorum

Erzin Hattuşa Otel'de Tatil Çekilişi Sonrası Yaşanan Sözleşme Ve İletişim Sorunları

29 Temmuz 2025 23:3413.677

Erzin Hattuşa Otel büyük bir pişmanlıktır. Çekiliş ile tatil kazandınız denilerek otele davet edildik. Otel turu sonrası...

2 Destek2 Yorum

Hattuşa Vacation Thermal Club Otel Havuzları Temizlenmiyor Çok Pis!

Hattuşa VacationThermal Club Otel Havuzları Temizlenmiyor Çok Pis!

Nur
Hattuşa Vacation Thermal Club Tesiste Sıcak Su Yok!

Hattuşa VacationThermal Club Tesiste Sıcak Su Yok!

Hattuşa Vacation Thermal Club Çevre Düzenlemesi, Görsel Güzelliği!

Hattuşa VacationThermal Club Çevre Düzenlemesi, Görsel Güzelliği!

Ömer