Hattuşa Hitit Ayaş Termal Sağlık Merkezi Sağlık Merkezi

15 Temmuz 2024 12:44

1. Hattuşa Hitit Termal Ayaş tan 2011 yılında 2 adet 15 günlük temmuz ve ağustos aylarında devremülk satın aldım. Pandemiden önce kullandım. Ondan sonra hiç kullanmadım.

2.14 Temmuz 2024 tarihinde isminin U*** olduğunu ve termal hattuşa da görevli olduğunu belirten bir kişi arayarak aksam üzere 16.00 da kadar gelmemiz ve aidat ödememe evrakını imzalamamız gerektiğini, gelmez isek hakkımda icra başlatılacağını söyledi.

3. Biz de buna istinaden Hattuşa Ayaş Termal otele gittik orada görevli B**** hanım boşuna geldiğimizi sizin bir aidat borcunuz olmadığını yıl başında sizin kullanmayacağınızı beyan ettiğiniz için ödeme yapmanız gerekmediğini söyledi.

4.130 km boşuna gidip geldiğimizi böyle kurumsal gözüken bir firmanın bir biri ile koordine olmamasını hayretle karşıladım. Satana kadar her türlü incelik ile davranıp insanları ikna yoluna gitmeyi fakat sattıktan sonra insanları mağdur etmeleri gerçekten üzücüdür.

16 Temmuz 2024 10:16 (Şikayetten 21 saat sonra)

Hulusi
Hulusi

Dün de aynısını bana yaptılar Ben 2022 yılında devlet tatile geçtim 20.000 lira ödeyerek benim aidat borcumun olmadığını gelirsem öderim gelmezsem ödemeyeceğimi belirttiler sözleşme verdiler konaklamaya geldim Bana aidat borcu çıkartıyorlar yapıp parayı ödersiniz ya da ödemezsiniz muvaffakiyet belgesi için ben de icraya vermelerini söyledim Sonra benim peşimden koştular anlaşalım müdürümüz sizde özel görüşmek istiyor diyerek Yani tam bir fiyasko başka bir şey değil

Meltem
Meltem

Nasıl yani biraz daha açıklayıcı anlatabilir misiniz? Bize de 190 bin borç çıkarttılar nasıl bir yol izlememiz gerekiyor

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hitit Ayaş Termal Sağlık Merkezi Sağlık Merkezi Sağlık Merkezi Sağlık Merkezi

02 Eylül 2024 01:35
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Termal Otel'de Devremülk Hayal Kırıklığı

07 Mart 2025 13:11