Rana sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 14:49

İade sürecinde kontrol yapmıyorlar! 02/08/2024'de Haşema Tekstil'in Ümraniye şubesinden performans serisinin turuncu renkli el ve ayak bilekli modelini aldım. Ürünü sadece tek bir gün kullandım. Daha sonra ürünü kullandıktan sonra bana verilen talimatlar üzerine şampuan ile elde yıkama gerçekleştirdim. Ürünün turuncu bilek kısımlarının rengi aktı ve ürünün üstünde bazı dalgalanmalar oluştu. Lacivert rengi daha koyu bir tonda iken tamamen açıldı ve haşemanın yüzerken açılmaması için pantolona bağlanan ipler kesik.

Bu durumdan dolayı iade ve değişim için ürünü 08/08/2024'de firmaya gönderdim. Yaklaşık üç hafta sonra, yani 30/08/2024'de ürün elime ulaştı. Bana ürünün iadeye ya da değişime uygun olmadığına dair bir mektup gönderilmiş. Ama nedeni belirtilmemiş, sadece test yapıldığı yazılmış. Ancak teste girmediği çok bariz. Çünkü testin nedenini açıklamamışlar ve hala aynı kokusu üstünde, ürün benim bıraktığım şekilde duruyor. Şubeye durum için ne yapmam gerektiğini sordum, bana firma ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Şube bu durumla ilgilenmeyecekse neden ürün satışı yapıyorlar? Sorumluluk üstlenmeyecekse neden ismini kullanıyor?

Haşema fabrikası ile iletişime geçtim, onlar da bana Ümraniye şubesinin ne yapmam gerektiği hakkında bilgilendirme yapmaları gerektiğini söylediler ve onlarla iletişime geçmemi söylediler. Hem mağaza hem de fabrika olayı birbirlerine gönderiyorlar. Bu ürün, vermiş olduğum ücreti asla hak etmiyor. En kısa sürede gerekli işlemleri başlatacağım. (Satış yaparken çok istekliler ama şubenin iade ve değişim hakkında hiçbir ilgisi ve bilgisi de yok.)

30 Ağustos 2024 16:51 (Şikayetten 2 saat sonra)
Rana
Rana
30 Ağustos 2024 22:12

Sizlerle ilk iade için ürünü gönderdiğimde iletişime geçtim ama firmanız benim Ümraniye şubesi ile iletişim kurmamı söyledi şubedekilerle görüştükten sonra ise sizlerle iletişim kurmamı söyledi. Ürün geldikten sonra şubedekilere cevaba itiraz ettiğimi dile getirdim onlar tekrar sizinle iletişime geçmemi söyledi. Ben de internet sitenizde kayıtlı olan 4410881 iletişim numarasından sizlere ulaşmaya çalıştım. Bana tekrar aynı şekilde şubeyle görüşmem gerektiği söylendi durumu detaylı açıklayınca durumu mağaza koordinatörüne bildirip benimle tekrar iletişime geçileceği söylendi ama hala cevap dahi yok. Nedense buraya şikayet yazıldığını hemen dönüş sağlıyorsunuz bu ilgiyi iade ve değişim döneminde ve şubenizin ilgisizliğinde de gösterseniz iyi olur.

11 Ağustos 2023 13:24

23 Ağustos 2024 23:23