Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi Ameliyat Planlamasında Sorun Ve Hijyen Eksikliği

23 Ekim 2024 12:49

21.10.2024 tarihinde boyun fıtığı için 'yarın ameliyata alacağız, gelin yatışınızı yapalım' dediler. Akşamına yatışı yaptırdık, ertesi günü ameliyata alınmadık. Yoğunluktan dedik, hadi bekleyelim. İkinci günündeyiz, hâlâ ameliyata alınmadık.

Yan yataktaki hasta beyin ameliyatı geçirdi, dikiş bantları açılmış, açık halde geziyor, mikrop kapacak. Servis hemşiresine söylüyor, bakmıyorlar. Hasta adamı 'git asistan doktorlara söyle' diye kendileri gönderiyorlar. Temizlik desen, bu hastaneye hiç uğramamış. Yazıklar olsun.

Nazile
Nazile
24 Ekim 2024 19:13

Bugün 24.10.2024 bugün ameliyata aldılar, ama bu defada ameliyat masasından geri getirdiler tam ameliyata başlama esnasında, neymiş setin sterilzasyonu bozulmuş seni ameliyat edemeyeceğiz dediler hasta ameliyat masasında bayıltılmayı beklerken böyle saçmalık hayatımda görmedim, yedek bir setleri yok 3 gün ameliyata alsınlar diye beklemişiz ve tekrar beklemeye alındık yarın ne olacak yaşayıp göreceğiz kimseye bu hastaneyi tavsiye etmiyorum. Biz beyin cerrahi servisindeyiz herhalde diğer bölümlerde buradan farksızdır diye düşünüyorum çünkü hastanede acayip bir ihmalkarlık silsilesi mevcut, bu süreçte hem hastanın psikolojisi hem refakatçi stresi anlatılmaz yaşanır.

08 Kasım 2023 22:20

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İlgisizlik Sert Tavır

14 Ağustos 2024 01:47
Meral sonuçtan memnun değil