Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 16:18

7 yaşındaki scottish kedimi belirli şikayetlerle Happy tails kliniği'ne götürdüm. A*** bey, kedime fıp veya kan paraziti üzerinde durdu. Pazartesi günü göndereceği kanı cumartesiden alıp dolapta bekleteceğini, pazartesi göndereceğini ve çarşamba günü de kan sonucunun çıkacağını söyledi. Kliniğe gittiğimizde henüz test sonucu çıkmamış olmasına rağmen kan nakli yapılması gerektiğini, aksi takdirde öleceğini, donör kedilerin olduğunu ve kedi başına kan ücreti alacağını söyledi. Kliniğe gittiğimde ise kedimi durduğu minicik kafeste tuvaletini yapmış ve onun üstünde bekliyor şekilde buldum. Yemek yemediğini, çok halsiz olduğunu söyledi fakat bizi görünce direkt ayaklandı. Temizlik ve hijyen sıfır. Kum kabına gazete kağıdı konmuş. Biz kendisine kum, mama fiyatı sormadık, ne gerekiyorsa yapın dedik. Kedimiz en ufak sesten bile korkar, geçmişini a***bey bilirken bu kadar bilinçsiz davranması çok korkunç. Su kabı pis, gözleri günlerdir temizlenmemiş, ağız kenarı pislik içinde. Kafeslerin olduğu oda oldukça havasız ve sıcak. Bunları gördükten sonra kedimi taburcu etmek istediğimde kolundaki damar yolu bile çıkarılmadan bana verildi. Bütün evrakları istediğimde verdiğini söyledi lakin tam 1 hafta geçtikten sonra kliniği şikayet edeceğimi söylediğimde, imza attığım kağıdı bana indirim yaptığı fakat bizim iyi niyeti suistimal ettiğimizi söyleyip ekstra doldurup fark çıkarıp ödememizi istedi. Başka klinikte teşhisi bir günde konuldu ve yol katedildi. Bir arada yemek asla yemiyor denen kedimiz, akşamına diğer klinikte iştahla mama yerken videoları atıldı. Bu kadar para odaklı olup hayvana bu kadar çektirmenin anlamı neydi? Sorunun şimdiye kadar çalıştırdığı elemanlarında olduğunu söyleyen klinik sahibi a**bey, sorunun kendinde olduğunu bilmesi lazım. Personel veteriner hekim b*** bey'den memnun kaldık sadece. Para odaklı bir müessese.

21 Aralık 2024 16:58

Pet Clinic (Ankara) Pet Clinic Kalitesiz Hizmet