Pet Clinic (Ankara) Pet Clinic Kalitesiz Hizmet

22 Ağustos 2023 06:20

Sadece yakın olduğu için 2 kez yanılıp gittiğim ve hüsranla sonuçlanan deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle çalışanlar profesyonellikten çok uzaklar ve tavırları hiç samimi değil. Arkadaşımın kedisi evden kaçmıştı, birkaç gün sonra geldi ve yastıkta minik bir kan vardı, ne olur ne olmaz bir yerimi kesildi diye aşıları tam kediyi kontrole götürdüm. Hemen kan testi yaptılar, ultrasona falan soktular sonra bir şeyi yok deyip 700 TL ödettiler ve bu iki işlemi kesinlikle ben talep etmedim, bir yerinin kesildiğini kan testi olmadan da görebilirdik bence. İkincisinde kendi kedimi pire sebebiyle dış parazit aşısına götürdüm. Israrla 270 TL olan değil de 680 TL olanını yaptırmamı, diğerinin korumayacağını söylediler ama ben her yerde yapılanı istedim. Ödeme yaparken, biri diğerine neden pahalısından yapmadığı sordu o da bir dahakine dedi ben duyuyorum tabii. Neyse her ne hikmetse pirelerden bir değişiklik olmadı 3 ay koruyan aşı 1 hafta bile korumadı. Güvenimi sıfırladılar, bir daha gideceğimi hiç zannetmiyorum.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 00:34
Sena sonuçtan hiç memnun değil

İstanimal Veteriner Kliniği Mağdur Etti

05 Ağustos 2024 10:38
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kocatepe Veteriner Kliniğinde Yaşadığım Mağduriyet

03 Temmuz 2023 23:38