Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

Hapeloğlu AVM Müşteriye Karşı Terbiyesizlik

13 Mayıs 2024 20:10

Rize Hapeloğlu mağazasından sipariş verdim. Çevrimiçi not düştüm, '18.00'den sonra getirilsin, işteyim' diye. Geldiğimde saat 19.00'da aradım, 'Biz sizi arayacağız' dediler. Aramadılar. Saat 19.30'da tekrar aradım ve 20.00'ye kadar gelmezse iptal edeceğimi belirttim. Akabinde siparişi getiren kişi arayarak 'Adresi düzgün yazmadınız' diyerek nezaketsiz bir üslupla konuştu. Her zaman kullandığım adresimde bir sorun olmadığını düşünüyordum. Kendisine düzgün konuşmasını söyledim, 'Ne ooo ediyorsun?' dedim. 'Kapat şu telefonu' diyerek cevap verdi ve siparişi getirmemesini, telefonu kapattım. Marketi arayarak yaşadığım durumu izah ettim ve müşteri hizmetlerine saygılı olmaları gerektiğini ifade ettim. Müdürle görüşmek istedim ancak bağlamadılar. 'Böyle çalışanlar müşteriyle bu tarz konuşamaz, eğer kendi adresini bulamıyorsa bu ona nezaketsiz konuşma hakkı vermez' dedim. İşe aldığınız çalışanlara öncelikle müşteriyle nasıl iletişim kurulması gerektiği konusunda eğitim verilmesi gerektiğini belirttim. Bu yaşanan kabalığı herkese anlatacağımı söyledim.

14 Mayıs 2024 09:01 (Şikayetten 12 saat sonra)
12 Mayıs 2025 14:59

23 Temmuz 2023 21:02

Bonveno Tarafından Küfür Hakarete Maruz Kalmak

10 Ağustos 2024 15:37
Bonveno Tarafından Küfür Hakarete Maruz Kalmak
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 18:52
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Kasımpaşa Namlı Market'te Saygısız Personel Davranışı

06 Nisan 2024 17:15