Esra sonuçtan hiç memnun değil

Kasımpaşa Namlı Market'te Saygısız Personel Davranışı

06 Nisan 2024 17:15

Kasımpaşa Namlı Market'in kasap reyonunda bulunan adını bilmediğim için kilolu kısa saçlı kirli sakallı insanlıktan nasibi almamış olarak betimleyebileceğim şahıs, ürün alımım sırasında rengini, tazeliğini koruyup korumadığını kontrol etmek istediğimde "o et sana gelmez, başka yerden al" Diyerek saygısızca konuşup üstüne hakaretler yağdırdı. Market müdürüne konuyu taşıyıp şikayet ettiğimde ise "ne yapmamı önerirsiniz, işten mi çıkarıyım" Diyerek beni şoka uğrattı. Bu tarz saygı ve ahlaktan uzak insanların market müdürü ya da satışçısı olmasına aklım ermiyor maalesef. Bir vatandaş ve tüketici olarak bu marketi şikayet ediyorum ve gereken ne ise yapılması için elimden geleni yapacağım. Bu gibi insanların para kazanması doğru değil. Ve yine bu gibi insanlar ağlanarak satışımız yok diye söyleniyorlar. Sizin gibi insanların para kazanmaması lazım. Güzelim memleket sizin gibiler yüzünden itibarsızlaştı. Gerekli mercilere bu şikayetimin ulaştırılmasını ve maddi manevi ne gerekiyorsa yapılmasını arz ediyorum. Gerekiyorsa bu insanların işine son verilmelidir.

Esra
Esra
08 Nisan 2024 17:45

Şikayetime istinaden herhangi bir çözüm ile tarafıma dönüş yapılmadı. Geri bildirim yapılmasını rica ediyorum.

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 18:27

Namlı Kasa Çalışanlarının Saygısız Davranışları

20 Şubat 2025 23:13
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Güreller Market Güreller Personelinin Saygısızlığı Terbiyesizliği

17 Mayıs 2024 17:39
Güreller Market Güreller Personelinin Saygısızlığı Terbiyesizliği
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Namlı Hipermarketleri Çalışanlarını Aşağılaması

14 Temmuz 2023 02:54