Hamm Design Paytak Sehpa Leke Tutuyor

23 Ağustos 2024 17:08

Masif ve keten yağlı bir yüzey dendiğinde kaç kisi ürünün doğası gereği islak, soğuk, sıcak ürünlere karşı anında leke yaptığını bilir? Web sitelerindeki ürün açıklaması maalesef yeterli değil. Her misafir geldiğinde misafirin sehpaya koyduğu cay bardağı dahi iz yaptığı için elimde bardak altlığı ile dolaşmak hem benim hem de misafirlerim için işkence. Sehpa değil, sus eşyası almışım meğer farkında değilim. Konuyla ilgili daha önce şikayetim oldu, bir adet yağ ve zımpara olan bir kutu verip leke tutan yerleri silmem önerildi. Bu kez her misafirin ardından zımpara ve yağ isine giriştim. Bugün Hamm Design ile iletişime geçip Ist'a gelmeden önce sehpayı ücreti karşılığı cilalatmak istediğimi fakat şikayetimi de dikkate almalarını rica ettim. Demez olaydım! 'Pardon, satış yaparken detaylar size mağazadan iletilmeliydi, teşekkür ederiz dikkate alacağız' yerine WhatsApp'tan uzun bir ağaç ve ürün açıklaması okumak zorunda kaldım. Bir de satış esnasında size ürün özellikleri anlatılmadığı bilgisi bizde yok dediler 🤣velhasıl kelam, ücretini ödeyerek ürünü cila yaptıracağım, nemli bezle tozunu aldığım saksılar misafir bardaklarım sehpada iz bırakmayacak! Siz, siz olun Hamm Design tasarımlarının çekiciliğine kanmadan önce sus eşyası mi yoksa fonksiyonel, gerçekten kısa değil uzun sure kullanılabilir bir esya mi alıyorsunuz lütfen dikkat!

26 Ağustos 2024 12:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merve sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 12:59
İstikbal Sehpa: Bardak İzleri Ve Kalite Sorunu
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hamm Design Uzun Bekleyiş Ve Çiziklerle Gelen Ürün

03 Ekim 2024 14:27

Nazlıcan
07 Ağustos 2024 13:17
Modalife Bir Günde Leke Olan Koltuklar
Elif sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 10:57
Vivense Koltuktaki Geçmeyen Su Lekesi
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
18 Eylül 2023 14:59