Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Hamidiye Su Levent'te Kredi Kartı Çilesi

28 Kasım 2024 12:11

Defalarca şikayet etmeme rağmen İstanbul Beşiktaş Levent'te kredi kartı ile uygulama üzerinden ya da kuryenin pos getirmemesi nedeniyle hiçbir şekilde sipariş verilemiyor. Siparişler sadece nakit elden ya da IBAN'a para göndermek suretiyle yapılabiliyor. Bunun nedenleri çok farklı yerlere uzanabilir.

28 Kasım 2024 14:01

Bu arada durumu İBB'ye ve Hamidiye'ye defalarca ilettim, bir yıldır sürekli çalışıyoruz diyorlar. Not: İznim ve bilgim olmadan başlığımı değiştirmişler. Bu başlığı ben yazmadım. Başlığın "Hamidiye Su Kredi Kartı İle alışveriş Yaptırmıyor ve Sorunu Çözmüyor." olmalıdır.

28 Kasım 2024 14:01

Hatta sorun şu ki her yerde kk ile alışveriş yapılabiliyor ama benim adresimin bağlı olduğu Levent'te bayiinin kk entegrasyonu yok ve bu nedenle kk ile işlem yapamıyorum ve ya nakit ya da ibana gönderme gibi hem vergisel açıdan sorunlu ve hem de çağ dışı yöntemler kullanmak durumundayız. Ayrıca son 15 gündür bir de uygulamada kk ile ödeme yapanlara özel bir promosyon da çıkardılar, Beltur'da geçerli hediye çeki şeklinde. Yani bir yıldır kk ile ödeme yapamazken üzerine bir de bu geldi. Yazılım sorunu dediler ve fakat aslen kk entegrasyonu yok bayiinin bu çok açık. Keza başka yerlerde kk ile alışveriş yapılabiliyor ve zaten uygulamada da dediğim gibi kk ile ödemeye kampanya başladı komedi gibi. Uygulama demişken uygulamayı kaldırıp tekrar yüklüyordum gözden kaçan bir şey var mı falan diye, oysa ki güncel sonuçta uygulamam. En son dün kaldırıp tekrar yükleyeyim dedim ve uygulama artık Android uygulaması olarak Google App Store'da yer almıyor, kaldırmışlar uygulamayı.

28 Kasım 2024 14:01

Bu arada herhangi bir tarayıcıdan Hamidiye'nin internet sitesinden hesabıma giriş yaparak ya da İstanbul Senin uygulamasından hesabıma ulaşarak baktığımda da yine sadece nakit ödemeyi görebiliyorum, yani konu yazılımla ilgili değil. Zaten İBB yani 153 sürekli konu yazılımla ilgili dese de başvurularımdan birinde Hamidiye müdürlükten aradılar ve sorunun kk entegrasyonu ile ilgili olduğu ve bayinin bunu aramanın ertesindeki gün çözeceğini söylemişlerdi ki öyle bir şey olmadı tabi. Sonuç olarak: 1- Uygulama artık uygulamalar arasında gözükmediğinden, yüklenemiyor. 2- 2024 yılında İstanbul Beşiktaş Levent'te resmi kurum belediyenin iştiraki olan şirketin suyu kk ile alınamıyor ve ibana para atma ve nakit gibi anlamsız çözümler sunuluyor sadece. 3- Çözüm yerine sürekli atlatma yapılıyor. Konunun muhatabı sonuçta İBB ve Hamidiye'dir.

Alpay sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 15:02
Vural sonuçtan hiç memnun değil

Hamidiye Su İnternet Üzerinden Kredi Kartı İle Ödemeyi Kaldırmış!

07 Kasım 2023 12:25
Hamidiye Su İnternet Üzerinden Kredi Kartı İle Ödemeyi Kaldırmış!
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 15:49
Hamidiye Su Hizmet Verememesi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 12:30
Simay sonuçtan memnun