Halk Yatırım Halkbank Yatırım Hesabını Kapattığım Halde Kesinti Yapıyor

31 Ağustos 2024 14:33

Son üç aydır Müşteri Hizmetleriyle görüşmelerime rağmen sürekli sorun bendeymiş gibi dönüşler aldım.
Halka arzlara artık girmeyeceğim için yatırım hesabımı kapattırma kararı aldım. 4 hazirandan sonra yatırım hesabımı kapattırmak için müşteri hizmetleriyle görüşme sağladım.
Hesabın kapatıldığını söylediler. Sonrasında 10 hazirandan itibaren hesabımdan kesinti olduğunu fark ettim. 5 Ağustos tarihinde diğer müşteri hizmetleriyle görüştüm. Kapatılan hesabın yatırım değil farklı bir hesap olduğunu ondan kesinti olduğunu söylediler. Detaylı olarak anlattım. Kapattırabilmek için bakiyeleri ödemem gerektiğini söylediler. Benim hatam olmadığı halde sorun çıkarmadan ödedim. Ankara - Maltepe Şubesine gidip hesabımı kapattırdım. Fakat bugün tekrar kesinti yapılacağına dair mail aldım. Yıllardır çalıştığım bir bankanın bu şekilde yanıltıcı davranması, müşteri hizmetlerinin beni yanlış yönlendirmesi ve her seferinde bu saçma durumla uğraşmak zorunda kalmam beni üzdü.
Son 3 ay müşteri hizmetleri görüşmelerimin dinlenmesini, sorunun çözüme kavuşturulmasını ve bakiye iadesini talep ediyorum. Talep edildiği takdirde tüm ekstreler gönderilecektir.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 13:31

Hesap Kapatma Sürecindeki Zorluklar Ve Beklenmedik Ücretler

02 Mart 2025 11:23

Halk Yatırım Hesabımın Tamamen Kapatılmasını İstiyorum

08 Ocak 2025 22:52
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Halk Yatırım Bilgilendirme Yapılmadan Yatırım Hesabımdan Yüksek Hesap Bakım Ücreti Kesildi

25 Ağustos 2025 18:14
Demet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 16:39