Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Özel Güngören Hastanesi Hasta İhmali

20 Eylül 2023 13:52

11 Eylül tarihinde ilk muayenem olan kadın doğum bölümü Op Dr. Filiz Bilgin hanıma randevum vardı. İlk gebeliğim olduğu için heyecanla kendisine hastanenin ismine güvenimize istinaden randevu aldık. Doktor Hanım kesinlikle gebelik hakkında hiçbir bilgi vermedi ne yenilmez ya da ne yenilir neler yapılmalıdır. Hangi durumlar hareketler risklidir vs. Tamamen hayal kırıklığı yaşadığım bir randevuydu. Kendisi henüz kaç haftalık gebe olduğumuz kadar temel ve basit bir konuya bile değinmedi yalnızca folik asit takviyesi ve bir hafta sonra kontrol randevusu verdi. 18 Eylül tarihinde kontrole kanama şikayetimle gittiğimde Protestan 200 mg ilacı almam söylendi ama ilaç ne kadar kullanacağımı ve reaksiyonlarından hiç bahsetmedi. 19 Eylül sabahı ilacı kullanmamla hastanenin aciline gitmem bir oldu. Acilden kendisine yönlendirildiğinde beni başka hastayla karıştırdı eşimin endişeli telaşıyla 'bir ultrasona bakalım mı hocam bebek iyi mi 'demesine gerek yok diyerek serum yazıp tabiri caizse başından attı. Biz böyle doktorları devlet hastanelerimde sıklıkla gördüğümüz için özel hastaneye gidiyoruz. İlk heyecan ve mutluluğumuzla söylenecek her şey bizim için inanılmaz önem taşırken hekimin bu kadar konuşmakta ve bilgi vermekte zorlandığını görmek bizi çok üzdü açıkçası. Umarım bu tavrı yalnızca bizimle sınırlı kalır yoksa hastane bizim gibi hasta kaybetmeye devam edecektir.

Çevre Hastanesi Çıkmayan Tahlil Sonuçları Ve Yanlış Tanı

04 Eylül 2024 19:48
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Laboratuvar Sonuçları İçin Geri Dönüş Yapılmıyor, Bilgilendirme Eksikliği Yaşadık

03 Ekim 2025 15:29
laboratuvar-sonuclari-icin-geri-donus-yapilmiyor-bilgilendirme-eksikligi-yasadik-1.jpg
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası Yaşadığım Sağlık Sorunları Ve Doktorun İlgisiz Yaklaşımı

23 Ağustos 2025 17:54