Emel sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 12:24

31 Ekim'de tek ürün olarak satın aldığım elektrikli hasta karyolasının yatağı kaşıntı yaptığı ve rahat olmadığı için kısa süre kullanılabildi.

Kaşıntının ve rahat olmayışının nedenini anlamak için bugün kılıfını açtığımda “sıfır ürün” olarak satın aldığım karyolanın yatağının yamanarak sert bir malzemenin üzerine yapıştırılmış, kullanılmış, kararmış, sararmış, pas lekeli, parça parça süngerlerden yapılmış olduğunu gördüm.

Firma ürünün kullanılmış olduğu gerekçesiyle iadeyi reddetti. Oysa ki ürünü “ayıplı/gizli ayıplı” olduğu için iade ediyorum. Ayıplı hasta karyolasının ücretinin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum (tazminat talep etme hakkımı saklı tutuyorum).

Yorumlar (10)

Güneysan

Emel Hanım öncelikle şunu belirtmek isteriz. Kullanılan ürünlerin hiç biri 3 ya da 4 ay sonra iade edilemez. Size hasta karyolası satışı yapıldı ve süngeri de hibe edildi. Size satışı sunulan hasta karyolasının 2 yıl Motor garantisi vardır. Fakat size verilen hasta karyolasının süngeri Anti alerjik olan bir ürün değildir. Kullandığınız süngerin üzerinde bir çarşaf ve havalı yatağı olmalıdır. Aksi takdirde kaşıntı da olabilir hastanızda yaralar da oluşabilir. Size verilmiş olan süngerin de parça parça olmasının sebebi "3 Parçalı Sünger" olmasıdır. Ve her ürün kullanıldıktan sonra deforme olur. Süngerin altına sıvı geçmesi halinde bu şekilde olması olağandır. Sizde ürünü satın aldıktan hemen sonra değil belirli bir süre kullandıktan sonra baktığınız için tabii ki de deformeler olacaktır. Saygılarımızla...

Emel

Sayın Güneysan Medikal Yetkilisi, şu anki sorun benim derdimi yüz yüze anlatmamam ya da derdimi anlatamamam değil. Gördüğünüz gibi gayet net bir şekilde hem sorunu ifade edebiliyorum hem de görselleriyle birlikte şikayetimi dile getirebiliyorum. Yüz yüze geldiğimizde bundan daha farklı bir şey söylemeyeceğim ya da daha fazla ne söylenir ki? Medikal ürününüzde kullanılan malzeme ortada. Şu anki tek sorun sizin ürününüze ait görselleri görmezden gelmeniz ve konuyu farklı yöne çekmeye çalışarak satıcı olarak yükümlülüğünüzü yerine getirmekten kaçınmanızdır.

Emel

Tüketici olarak, satın aldığım ürünlerin güvenli ve sağlık standartlarına uygun olmasını beklerim. Bu tür bir deneyim, mağazanıza olan güvenimi sarsmıştır ve bu konuda acil bir çözüm bulunmasını talep ediyorum. Bu nedenle, aşağıdaki taleplerimi dikkate almanızı rica ediyorum: 1. Satın almış olduğum Hasta Karyolası ve Yatağı için tam bir geri ödeme yapılmasını, 2. Ürününüzle ilgili kalite kontrol ve güvenlik prosedürlerinizin gözden geçirilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep ediyorum. Bu tür bir durumun tekrar yaşanmaması adına gereken tüm önlemlerin alınacağına inanıyorum. Konuyla ilgili en kısa sürede geri dönüş yapılmasını ve uygun çözüm önerileri sunulmasını bekliyorum.

Emel

Ürünün, tanıtım videolarında ve görsellerde vadedilen kalite ve güvenlik standartlarının oldukça altında olması; daha da önemlisi, ürünün kullanımı sonucunda hasta sağlığı açısından ciddi sorunlar doğurabilecek enfeksiyon riski taşıması firmanız açısından bir sorun teşkil etmiyor mu? Ürün, “3 parçalı” değil; kullanılmış parça parça ve kirli süngerlerden yamanarak yapılmış. Üretim kalitesinin düşüklüğü, hijyen eksikliği, zararlı mikrobik maddeler içermesi vb. Durumlar bir hasta yatağı için kabul edilemez sorunlardır. Bu durum hem sizin markanızın itibarına hem de müşterilerinizin sağlığına zarar verebilecek ciddiyette bir konudur.

Güneysan

Emel hanım yerimiz yurdumuz belli buyurun gelin anlatın derdinizi biz hasta yatağına ücret aldık sünger hediye veriliyor Sizin gibi son kullanıcılar işi bitince hep aynı işlemleri görüyoruz.

Emel

Firma sorumluluğundan ve ciddiyetten uzak cevaplarınızı hayretle okuyorum. Ürününüze ait eklenen fotoğraflardan çıkardığınız sonuç bu mu? Yatağın ücretsiz olduğunu nereden çıkardınız? Ödediğim ücretin karşılığında gönderdiğiniz bir üründen söz ediyoruz. Ürün sizin tarafınızdan gönderildi ve her türlü sorumluluğu size aittir.

Güneysan

Ücretsiz aldığınız süngere para talep etmeniz ilginç emel hanım kardeşinize geçmiş olsun diliyoruz. Ayağı iyileştiğine sevindik

Emel

Eklediğim fotoğraf "3 parça sünger kullanıldı" dediğiniz yatağın üçte birlik parçasına ait, kaç parça sünger kullanıldığını kendiniz sayabilirsiniz.

Güneysan

Öncelikle şunu belirtmek isteriz. Size ürünün parçalı olmasının sebebi açıklandı ve zaten 3 parçalı sünger olduğunu da belirtmiştik bu ayıplı mal demek değildir. Size Sünger değil ''Hasta Karyolası'' satışı yapıldı. Size ''Hediye''olarak verilen ürünün kalitesini beğenmediğiniz için '' 3 Ay Kullanılmış'' Hasta Karyolasını iade etmeniz mümkün değildir. Size satışı yapılan ürünün ''2 Yıl'' garantisi vardır. Lütfen şikayet kayıtlarınızı oluştururken Şeffaf bir şekilde şikayetinizi oluşturun. İyi Günler Dileriz...

Emel

Yatağı 31 Ekim'de yani 2,5 ay önce teslim aldım. Yataktaki lekelerin ve deformasyonun 2,5 ay içinde olmadığını gösteren bilirkişi raporu yakında elinize ulaşır. Siz de yataklarda kirli ve parça parça süngerler kullanmadığınızı ispatlarsınız herhalde.

Taner sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 19:02
Emel sonuçtan hiç memnun değil