İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Gündoğay Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Dolgu Şikayeti

23 Nisan 2024 11:30

Çocuğum için 4 tane diş dolgusu yaptırdım farklı zamanlarda. Dolgular düştü ve daha önce 1 adet dolguyu yeniden yaptılar. Aynı yerin yapmış olduğu 4 dolgudan 3 tanesi yeniden düştü. Bugün gittiğimde 3 ader dolgunun tekrar yapışacağı ve güncel fiyattan yapılacağı belirtildi. 4 dolgunun 3 tanesi düşmüş olmasına rağmen yinede 2 dolgu ücreti verip 3 dolgu yapılmasını istedim. Dolguların zamanla düşebileceği ve 1 yıl dolgu garantisi olduğunu belirttiler. (Dolgu yapılırken 1 yıl garantili olduğu bilgisi verilmedi). 4 dolgudan 3 tanesinin düşmesi ve bu şekilde tekrar ücret istenmesi hiç mantıklı gelmiyor. Parayı alırken sorun yok ama memnuniyetsizlik olduğunda memnun etmek yerine şikayet edebilirsiniz denmesi memnuniyetsizliği artırıyor.

22 Nisan 2024 18:51

Farklı zamanlarda Çocuğuma yaptırmış olduğum 4 adet Diş dolgusundan 3 tanesi düştü. Genel olarak Garanti bilgisi verilmedi. Şu an içinde benden 3 adet dolgu parası istenmekte. 1 yıl dolgu süresi olduğu şimdi söyleniyor. Aynı dişler için sürekli dolgumu yaptırmam gerekiyor acaba. Dolgu parası alırken iyi ama dolgular düştüğünde ilgi sıfır. 3 adet dolgunun Düşmesine rağmen 1 adet dolguyu ücretsiz diğer 2 dolguyu ücret karşılığı yapmalarını istedim. Buna rağmen hala 3 dolgu parası istemekteler. Müşteri memnuniyeti sıfır ve tok satıcılar

27 Haziran 2024 18:15

Çayırova Dekadent Diş Kliniği

21 Haziran 2023 15:29
Çayırova Dekadent Diş Kliniği

24 Haziran 2023 07:35
Nur sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 16:09
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Diş Dolgusu Sonrası Yetersiz Hizmet Ve Fahiş Fiyat Talebi

30 Haziran 2025 18:47