Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 13:30

BMW Borusan yetkili servisi gül-al otomotiv şikayet. 07.08.2023'te satın aldığım 2015 model BMW x1 aracı bakımlarının yapılması için 08.08.2023 'te gül-al otomotive götürdüm. Aracın 120 bin bakımları yapıldı. Motor soğutucusu ile, şanzıman soğutucusu serviste değişti. Aracı teslim aldıktan sonra daha 2 km bile gitmeden kaputtan dumanlar geldi. Hararet yaptı. Tekrar servise bıraktık radyatör hortumunun patladığını söylediler, değiştirdiler.

1 gün sonra araç su kaynatmaya başladı. Tekrar götürdük araca sıvı ilave edildikten sonra havası alınmamış olduğunu söylediler, havasını alıp tekrar aracı bize teslim ettiler. Yine 1 gün sonra bu seferde sürüş sırasında araçta motor teklemesine benzer titremeler oldu. Aracı tekrar servise götürdük sürüş testinde servis çalışanıda sorunu fark etti. Arıza tespiti için aracın serviste kalması gerektiği söylendi.

Yaklaşık 3 haftadır araçtaki sorunla alakalı arıza tespiti yapılmadı, ikame araç talep ettik verilmedi. Servisi her aradığımızda muhataplarımız değişti ( v** bey, h**bey, ö** hanım, s**hanım vs vs ) gelinen nokta halen çözüm yok her soru sorduğumuzda verdikleri cevap;kontrolleri devam ediyor. Şanzıman inceleniyor revizyon merkezinden haber bekleniyor. Gibi geçiştirici yanıtlarla bizi oyalıyorlar. Mağduriyetimiz devam ediyor. Gül-al otomotiv'in çözümden uzak müşteri memnuniyetini önemsemeyen çalışanlarından şikayetçiyiz.

02 Eylül 2023 12:32

Aracımı BMW yetkili servisi GÜL-AL otomotiv rehin aldı

34 jc 4560 plakalı aracım 1 aydan beri arıza tespiti yapılacak diye servis tarafından rehin tutuluyor, konuyu defalarca kez Borusan'a ilettiğimiz halde çözüm için hiçbir adım atılmadı

GÜL-AL otomotiv çalışanları aracın arızası ile ilgili hiçbir bilgi vermiyorlar arıza maliyeti ve ne zaman iade edileceğini defalarca kez sorduğumuz halde hiçbir cevap alamadık

ikame araç talep ettik elimizdeki ikinci el araçları sattık diyerek bu talebimizi de reddettiler

konuyu birçok kez Borusan'a bildirdik önceki şikayetlerimizin de yayınlanmasını engellemenin dışında başka hiçbir destek verilmedi. Son çare olarak konuyu bugün BMW Almanya müşteri ilişkileri departmanına yazılı olarak ileteceğim

BMW Borusan Kusurlu Sıfır Araç Sattı

07 Ağustos 2023 15:57
BMW Borusan Kusurlu Sıfır Araç Sattı

23 Ekim 2023 15:21
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 09:24

12 Haziran 2024 19:23
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Oto'da Sözde Garanti

15 Haziran 2025 00:23