Türközü sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2024 17:46
Türközü'nün Teşekkür Mesajı
“Para iadem yattı Guess firması yeniden mail atmış Boyner'e. Boyner çok kötü bir firma ilgisiz işlemleri onlar uzattı. Tekrar teşekkür ederim”

21 Ekim'de Boyner online mağazadan Guess ayakkabı aldım ve daha çok az giydin ve ayakkabının derisi yırtıldı. Gerçekten böyle kaliteli bir markadan beklemezdim. Çok üzüldüm ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Boyner'e daha önce ayakkabıyı iade olarak gönderdim kabul etmediler. Tarafıma bir şey de yapmadılar. Aynı ayakkabıyı geri yolladılar. Param çöpe gitti resmen.

09 Şubat 2024 10:11

Guess spor ayakkabımda 1 ay bile giymeden çatlaklar oluştu derisinde. Boyner'den almıştım. İnceleme başlattım ama ancak incelemede sıkıntı olmadığını söyleyip tekrar yolladılar. Guess firması ilgileneceğini söyledi ancak ilgilenmedi. Ayakkabıyı geri gönderdiler bana. Ben şimdi ne yapacağım yırtık halde giymem mümkün değil.

07 Ocak 2024 16:36

Boyner'den bana mail geldi ve tekrardan bana ürünü mağazaya gönderip inceleme başlatın dediler. Ben yolladım ama ürünü iade talep ediyorum Boyner'deki işlemi yapan çalışan değişim veya iade talebi yazmış. Mümkünse iade talep ediyorum. Tekrardan inceleme sonrası buraya dönüş yapacağım

08 Ocak 2024 10:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Irmak T., Öncelikle zaman ayırarak bize geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konuyu ilgili departmanlarımıza aktardığımızı iletmek isteriz. En kısa zamanda size geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, GUESS TÜRKİYE

08 Ocak 2024 10:19
guess-ayakkabim-yirtildi-1-ay-bile-giymeden-1.pdf

Faturam bu takip edebilirseniz sevinirim gerçekten cevabınız için de teşekkür ederim

10 Ocak 2024 11:01

Sorunum hala çözülmedi Boyner'den cevap gelmedi

23 Ocak 2024 23:03

Hala bana Boyner'den dönüş yapılmadı ne yapabilirim artık acaba hiç yardımcı olmadınız

24 Ocak 2024 14:20

Sayın I. T., Şikayetvar'a üye olduğunuz mail adresiniz üzerinden geri dönüş sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız, GUESS TÜRKİYE

29 Ocak 2024 17:26

Guess gerçekten ilgili firma ama Boyner çok kötü hala iade yapılmadı lütfen Guess firması ilgilenirseniz sevinirim

08 Şubat 2024 19:20

Guess firması ürünü iade edeceğini söyledi ancak ürünü geri göndermişler sorun yok diye ben şimdi ne yapacağım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım Boyner aşırı sorumsuz bir firma ve Guess firması da ürünü kusurlu bulmadı.

11 Şubat 2024 07:59

04 Mayıs 23:46

Ayakkabının İlk Kullanımda Yarattığı Sorunlar

Sibel
17 Nisan 14:37
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
13 Haziran 2023 00:06