Tufan sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 23:42

10 yaşındaki oğluma GS Store - Marmara Park mağazasından mont aldım. Mağazadan alınan montu, hijyen hassasiyeti ile durulamaya attık. Montu oğlum toplam 1 saat giydi ya da giymedi. Logonun alt kısmında toplu iğne kafası kadar iki yerden ip attı. Hemen ertesi gün mağazaya götürdüm. Değiştirmek istediğimi söyledim. Ürünü incelemeye gönderdiler. "Kullanım kaynaklı" olduğunu belirterek değiştirmediler. Çok ilginç, benim 3 yıldır giydiğim mont, yıkanmasına rağmen hala bir çizik yokken, 7.000,00 TL verip aldığımız mont kusurlu olmasına rağmen kullanıcıya suç bulunması bizi çok üzdü. Oğlumun fanatik bir GS li olmasından dolayı hevesi kırılmasın diye, "bir şey olmaz oğlum@ diyerek montu giymesine izin verdim. Biz kulüp kazansın diye gidip onca para verip ürün alıyoruz. Ancak; bu şekilde bir olayla karşı karşıya kalınca da çok hoş olmuyor olmuyor. Tüm hukuki haklarımı arayacağım. Çocuğumun giydiği mont, kusurlu. Hem de görsel olan logonun hemen altında. Ve bunu hazmedemiyorum. Yazık gerçekten çok yazık.

02 Mayıs 2025 16:06 (Şikayetten 4 ay sonra)

GS Store Marmara Park'ta Değişim Ve İade Sorunu Yaşadım

Sevilay
09 Haziran 2025 22:35

24 Mart 2025 14:21

06 Mayıs 2024 13:38
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 14:04
gs-store-esofman-takimi-sorunu-2.pdf