Greyder Ayıplı Ürün Satışı

Greyder Ayıplı Ürün Satışı
Abdurrahim
03 Mayıs 2024 18:54

Greyder mağazasından eylül ayında bir ayakkabı satın aldım ayakkabı satış esnasında satış temsilcisine yan kısımlarının açılma ihtimalini sorduğumda böyle bir ihtimalin olmadığını çok sattıkları ve herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını söyledi. 3 ay sonra ayakkabının yanları açıldı ve incelenmesi için mağazaya verdim. İnceleme süresinin sonuna kadar kullanıldı. Yaklaşık 1 ay sonra tamir edilmiş şeklinde geldi. Mağaza sorumlusuna aynı sıkıntıları tekrar yaşayabileceğimi sorunun üretim kaynaklı olduğunu söyledim. Kendisi bana aynı sorunu yaşarsanız tekrar getirin bu sefer fabrika ya değişim ya da para iadesi vereceğini söyledi. Aynı zamanda şikayetlerimden birini de not almadılar bir ayağındaki hava tabanından ses geliyordu. Bu seferde bayrama da denk geldiği için yaklaşık 1 aydan fala da ürün incelemede kaldı. Bugün öğrencim tekrar tamirat yaptık gönderdik dediler. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde biz garanti vermiyoruz bakım onarım yapıyoruz. Kesinlikle ürün iadesi almıyoruz ve size yanlış bilgi vermişler. Siz hakkınızı arayabilirsiniz üst konuşması ile karşılaşmış olduk. Yani ürün ismine ve mallarına kefil olamadığını görmüş olduk. Daha önce Greyder mağazasından aldığım ayakkabılarda herhangi bir sıkıntı yaşamamışken bunda yaşadığım ilk sıkıntıda markanın ne kadar sahip çıktığını görmüş olduk. Siz de görebilirsiniz. Ayakkabıyı aldığım 6-7 ayda 3-4 ay giymiş olduk. Ayakkabı devamlı inceleme ve tamirle süreci geçirmiş oldu. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Gerçekten marka olmak satarken değil sattığınız ürüne sahip çıkarken ortaya çıkıyor.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 18:47
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
05 Nisan 2024 02:26
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
04 Mart 2024 17:10
Greyder Marka Olamayacağını Kanıtladı
Greyder Marka Olamayacağını Kanıtladı
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
29 Ocak 2024 09:42