Sena sonuçtan hiç memnun değil

Greenote (greenotehome.com) Firması Yanılttı

12 Mart 2024 23:36

3 Şubat 2024 verdiğim sipariş hala gelmedi 12 Mart'ta gönderim sağlanacak denmesine rağmen iade talebi istedim sipariş bilgilerimi almadan talep oluşturulmuş gibi yaptılar ama herhangi bir şey yapılmadı firma paramı geri ödesin,
iade almış gibi yapıp ortada bıraktılar.

14 Mart 2024 00:34

12 martta ürün elime ulaşmadı sürekli erteliyorlar ve iade istedımm yapmış gbı gösterip paramı iade etmıolar

25 Mart 2024 13:01

Para hesabıma geçene kadar oyaladılarrr aldım çok şükür

Burcu
Burcu

Merhabalar ürün elinize geldi mi acaba bende almayı düşünüyordum kararsızlığım da vardı bu yorumu görünce yazmak istedim

Sena

Amazon'dan arkadaşım aldı iki gün için de ellerine geldi ve memnunlar ben bayiden alayım dedim basıma gelmeyen kalmadı paramı zor aldım sürekli oyaladılar

Gelmedi paramı 1 1.5 sonra alabildim

Polham Mağdur Ediyor

19 Mart 2024 11:50

Batuhan
30 Ekim 2024 13:14
İade Edilmeyen Ödeme Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Enver sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2025 16:16
"Firma, iade sürecinde yaşanan finansal aksaklıkları birkaç kez arayarak samimi bir şekilde paylaştı ve çözüm odaklı yaklaşımlarıyla süreci şeffaf biçimde yönetti. Üstelik yaşanan aksaklığa rağmen %15 oranında bir indirim tanımlayarak farklı bir alışverişte telafi sağladılar. Bu yaklaşım, müşteri memnuniyetine verdikleri önemin ve markaya duyulan güvenin en açık göstergesidir. Tüm süreci mail yoluyla detaylı ve düzenli şekilde iletmeleri de ayrıca takdire şayan. Bu duyarlı ve güven veren tutumları için firmaya teşekkür ederim."