Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Greenmotion Car Rental Greenmotion Car Daki Bilgilerimle Adıma Araç Kiralanıp Trafik Cezası

21 Kasım 2023 23:02

Greenmotion 21/10/2023 bu tarihler de arasında araç kiralamama rağmen benim adıma hala aracı trafiğe çıkarıp saat 16:57 de adıma trafik cezası kesiliyor ve bunun tebligatı 07/11/2023 adresime geliyor. Öncesinde ne bir mail ne bir SMS ne de e-devlette bir bilgi yok.
Benim bilgilerim kullanılarak usulsüz şekilde iş yapılıyor, kurumu aradığımda bilgi verilmeyip trafik şubeye yönlendiriyorlar. KVKK ihlali, kimlik bilgilerimin alınması yanında bu yanıltmadır. Suç duyurusu yapacağımı buradan da bildiriyorum. Ben o tarih aralığından bugüne kadar kimlik bilgilerim ile o aracın kaç defa trafiğe çıkıp daha usulsüz neler yapıldığını bilemem.
Kullanmadığım aracın cezası bana nasıl gelebilir? O tarihte oradan herhangi bir işlemin olmamasına rağmen, bunlar birine çarpıp kaçsaydı bu yine bana mı sorulacaktı? Ya da yasaklı madde ile yakalansaydı? Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.
Ben bu akıl almaz işlemi genel müdürlüğüne ve yetkili İzmir şubesine sordum geri dönüş alamadım bir türlü, farklı yasal haklarımı da kullanacağım. Suç duyurusu da yapacağım, buradan bildiriyorum. Herkes hakkıyla işini yapmalı.

22 Kasım 2023 10:37 (Şikayetten 11 saat sonra)
25 Aralık 2023 16:39

Greenmotion Car Rental HGS Kesintileri Ve İletişim Sorunları

05 Ocak 01:53
Adem sonuçtan hiç memnun değil

HGS Borcu Ve Depozito Karmaşası: Kiralama Şirketinin Vurdumduymazlığı

Adem
30 Aralık 2024 03:22
HGS Borcu Ve Depozito Karmaşası: Kiralama Şirketinin Vurdumduymazlığı
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Green Motion'dan 1 Yıl Sonra Gelen HGS Şoku!

Fatma
12 Mart 12:48
green-motiondan-1-yil-sonra-gelen-hgs-soku-1.pdf

Aydın
29 Kasım 2024 00:16
Alican sonuçtan memnun değil

Alican
04 Aralık 2023 20:06
Greenmotion Car Rental Greenmotion Araç Kiralama Ödemeyi Alıp Rezervasyon Oluşturmuyor.