İrfan sonuçtan memnun değil

Gree Klima Ve Satış Bayisi İle Yaşadığım Sorunlar

19 Temmuz 2024 18:10

2 ay önce Tarsus Ç**** soğutmadan Gree marka Fairy 12000 BTÜ klima satın aldım. Memur olduğum ve bu yıl atama göreceğim için yeni atanacağım şehre gönderip gönderemeyeceklerini sordum. Hiçbir sorun olmaz dediler. 1 ay önce Anamur'a atamam gerçekleşti. Bayii ile görüştüm. 1 hafta önce haber verirsem sorunsuz bir şekilde klimamı gönderebileceklerini söylediler. Bende evimi kiraladıktan sonra haber verdim. Ellerinde klima olmadığını gemi ile geleceğini gemiden benim istediğim klima çıkarsa verebileceklerini çıkmazsa yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Sonra defalarca aradım. Sonunda klimayı temin ettik 4-5 gün sonra bir arkadaş vasıtası ile Anamur'a göndereceğiz dediler. O da olmadı. Ben de Gree klima müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim. Müşteri hizmetleri kayıt açtıklarını ve bayi ile görüşüp döneceklerini söylediler. 3 gün art Arda müşteri hizmetlerini arayıp yetkili biri ile görüşmek istedim fakat her seferinde tamam hemen ilgileniyoruz deyip kayıt aldılar. Fakat bir kez olsun dönüş yapmadılar. En sonunda Ç**** soğutma başka bir yerden klima bulup bana otobüs ile klimayı gönderdi ben otogardan kendim taşıyarak evime getirdim. Kendi klimamı kendim taşıdım. Klimanın kalitesi hakkında bilgim yok. Diğer klimalardan da pahalı. Fakat bu yaşadıklarımdan dolayı bu ürünü aldığıma çok pişmanım. Bir daha kendini kanıtlamış markalar dışında ne olduğu belirsiz müşterisi ile ilgilenmeyen böyle bir markadan asla ürün almam.

19 Temmuz 2024 21:59 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Uğur sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2024 00:01
"İlgileri için teşekkür ederiz"
Cihan sonuçtan memnun değil

28 Ağustos 2024 11:41
Mevlüt sonuçtan çok memnun

Gree Klima Elektrik Bağlantısı

Mevlüt
01 Ağustos 2024 18:39
Okan sonuçtan memnun

07 Temmuz 2024 22:19
"Gree Klima'dan Sevim Hanım ve Yasin Bey'e ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Smart Klima'dan Ayhan Bey'e teşekkür ederim."
Gree Klima Bayisinin Gree Klima Yerine Başka Marka Önermesi
Gree Klima Bayisinin Gree Klima Yerine Başka Marka Önermesi
Mustafa sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2025 15:40
"Gree klimayı araştırarak seçmiştim memnun kalacağıma inanıyorum sorunumu çok hızlı çözüme ulaştırdılar teşekkür ederim."
Gree Klima Montajında İletişim Sorunu Ve Hayal Kırıklığı