Erdem sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2024 20:16
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhaba Ben müşteriniz Erdem Y******* 15.06.2024 tarihinde Malatya bayiniz ısıtek mühendislikten 2+1 multi ürününüzün tanıtımı için görüşmeye gittik ve akabinde 20.06.2004 ürünü beğenip aldık. Bu süreç sonrası ürün bize 03.07.2024 tarihinde getirilip evime bırakıldı Sonrasında dış ünite yerim uygun olmadığı söylendi ve burası için benden ürünün takılması için sehpa yaptırmam istendi bayiyle iletişime geçtim bu konuyla ilgili kendisi de geldi yerini gördü ve demir doğrama ustasını ayarlayıp dış ünite sehpamı yaptırdı. Daha sonra servis kurulumla alakalı bizi epey bir oyaladıktan sonra 27.07.2024 tarihinde gelip ürünü taktılar Ürünü takıp İşlerini tamamladıktan sonra klimalarımı çalıştırdılar fakat klimalar sıcak hava üflüyordu ve F0 arızası veriyordu saatte geç olduğundan dolayı yarın bakacaklarını söylediler 28.07.20204 tarihinde geldiler ve klimalara gaz basıldı klimalar çalıştı fakat onlar gittikten 1 saat sonra klimalarım arızaya geçti ve hala çalışmıyorlar. Bu durumu tekrar onlara uzun uğraşlar sonucu aktardım parça siparişi verdiklerini ve geleceğini söylediler. 06.08.2024 tarihinde servis ile yüz yüze gerçekleşen son görüşmemde 08.08.2024 tarihinde parçanın geleceğini ve 09.08.2024 tarihinde takacaklarını söylediler. Bunun için çalıştığım yerden izinde aldım ve zaman ayırdım fakat ne telefonumu açıyorlar ne de geri dönüyorlar. Bende bu sebeple aldığım bayinin yanına gittim onlarda beni ağırladılar ve yanımda telefon açmalarına rağmen onlarında telefonlarını cevaplamadılar mesajda attılar fakat dönülmedi onlara da. Bir klima yaklaşık 50 gün boyunca faaliyete geçirilmez mi ürün güzel diye aldık fakat böyle olacağını bilseydim hayatta bulaşmazdım. Bayi elinden gelen yardımı yapıyor ama servis çok kötü. Bir ürünü alırken marka değil servisi önemli derlerdi. Gerçekten öyle. Bir daha gree marka ile servisinden ötürü kesinlikle çalışmayı düşünmüyorum. Gree marka alırken aynı gün LG marka başka bir klima daha aldım. Bir hafta içinde ürün kuruldu ve gidildi. Bilseydim gree marka aldığım 2 klimayı da LG marka alırdım. Problemimin en kısa sürede çözümünü istiyorum aksi takdirde Tüketici Hakları'na ayıplı ürün iade başvurusu yapacağım. İşimi de yapmaya bir daha bu arkadaşlar gelmesin başka servisiniz varsa onları yönlendirin. Görüştüğüm servis telefonları (telefonuma yanıt vermeyip dönmeyenler)
0546*************37 615 0482
Benim iletişim bilgim:0544*******99

09 Ağustos 2024 20:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Erdem
20 Ağustos 2024 10:34

Teşekkürler

Bilgehakan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgehakan
20 Ağustos 2024 10:15

31 Temmuz 2024 11:29
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 11:59

Atakhan
22 Temmuz 2024 20:30
Arçelik Klimayı Tercih Etmek Tam Bir Pişmanlık.
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 09:36
Arçelik Klima Montaj Randevu Sorunu