Gratis Beauty Kalıcı Ojenin Tırnağıma Zarar Vermesi.

Gratis Beauty Kalıcı Ojenin Tırnağıma Zarar Vermesi.
26 Eylül 2023 09:17

Gratis Beauty Emaar mağazasında manikür-pedikür kalıcı oje yaptırdıktan sonra tırnağım enfekte (yemyeşil) oldu. Ertesi gün aile hekimine gittim. Dermatoloğa yönlendirdi. İlaç, krem verip, tırnağım alttan çıkana kadar süreceğini söyledi. Bazı kimyasal maddelerin veya hijyenik steril olmayan ortamın neden olabileceğini söyledi. Mağazayı aradım telefona cevap verilmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım defalarca en sonunda açıldı çok çok uzun süre uğraşıp, zar zor şikayet kaydı oluşturduk sonraki süreci sorduğumda mağaza ile iletişime geçmem söylendi.
Kalıcı oje ve manikür pedikür işlemleri için paket satıldığını, işlemleri tırnağım sebebiyle yaptıramayacağımı, iade veya
3 aylık sürenin uzatılması konusunda yardım rica ettim ama maalesef yardımcı olunmadı.
Tırnağımın iyileşme süreci neredeyse 6 ay sürecek. Doktor masrafım ayrıca ilaç ve krem gibi sürekli bakım yapılması gibi zararlarım oldu. Firmanın duyarsızlığı da cabası.

26 Eylül 2023 09:32 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Zeynep sonuçtan çok memnun

Gratis Beauty Çalışanlar Haksızlık Uğraması

Zeynep
09 Mart 2024 15:36
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
01 Eylül 2023 19:52
Asuuu sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty Hatalı Manikür, Pedikür, Eğitimsiz, Deneyimsiz Personel

Asuuu