Özgül Termal Afyon Özgül Termalden Devremülk Alanların Mağduriyeti

Özgül Termal Afyon Özgül Termalden Devremülk Alanların Mağduriyeti
27 Ocak 2023 09:42

Afyon Özgül Termal devremülk satarak insanları aldatıyor. Ocak ayında 1 hafta devremülkü kullanmak için geldik ve girişte 3800 TL aidat ve elektrik adı altında para aldılar. Pencere kırık kapanmıyor, kaşık çatal yağ ve kir içinde çekmecede yerler pis ve dolapta duran nevresim takımları kullanılmış ve değişmemiş kirli. Hepsini geçtim tesiste yemeğe gidelim dedik kişi başı 250 TL imiş ve annem babam eşim ben ve 6 ve 12 yaşındaki çocuğum için bir akşam yemeğine 1375 TL ödedim. Havuza girmek istedik 300 TL ödedik. Evde zaten eski iki gözlü bir elektrikli ocak var evlere şenlik yapabilirsen yemek yap. Ve en trajik olan şey ise buradaki insanların yüzde 80 eni otel adı altında yarım pansiyon gelenler onlar sabah kahvaltısı akşam yemeği ve havuza para vermiyorlar. 1 haftalık devremülk için gelenler hesapladığımda otel müşterisinden daha fazla para ödemek zorunda kalıyoruz. Bizden aldıkları para ile devremülkleri yaptılar, şimdi otel gibi yarım pansiyon insanlara evleri kiraya veriyorlar ve ciddi paralar kazanıyorlar ve onlar bizden daha ucuza konaklıyorlar. Zaten 1 hafta kalmamızda sabah kahvaltı ve akşam yemeğini tesiste yiyip her gün havuza girelim desek 24000 TL ödemek zorunda kalıyoruz. Otel adı altında evi parayla tutup gelenler için bunlar ücretsiz ve ev her gün ücretsiz temizleniyor ve bir de eskiden evlere de koyduğu havlularda ücretsiz bize hepsi paralı. Bu nasıl bir mantıktır? Bu nasıl insanları kandırmadır? Aidat adı altında aldığınız 2800 TL ne parasıdır. Devremülklere ne hizmeti veriyorsunuz? Bunlar nasıl insanlar nasıl müslüman kesimi bu şekilde rahatça kandırabiliyorlar anlamıyorum. Bu dünyanın ahireti de var ve ciddi şekilde bunları dava etmeyi düşünüyorum. 2. Etap evler yaptılar satmaya çalışıyorlar biz mağdur olduk sizde kanıp bunlara ev alıp mağdur olmayınız.

Özcan
Özcan

Şu an buradayım. Devremülk işini araştırıyorum anladığım kadarıyla çok pişman olan var. Öğrenmek istediğim devremülk satın alırken neyin ücretli neyin ücretsiz olduğu yazılmıyor mu. Ya da yazılıyor da buna uymuyorlarmı. Sonradan ekstra para mı talep ediyorlar.

Hale
Hale
Benzer Şikayeti Var

Afyon özgür termal mağdurları, Yesim hanim Siz birsurusunu dile getirmişsiniz mağduriyetlerin ben daha ayrı bir mağduriyetten bahsedeceğim, Annem ve benim kendi devremülkümüz var, kullanım zamanlari, bilgisayardan mi belirlenmiş nedir,2015 te elimize bir çıktı kağıt verdiler, yani önümüzdeki 20sene belli hangi ay kullanacgin, Annemin devresi kullanım zamanı hakkı 2023 23/09/23- 03/10/2023 2024 06/01/2024 - 16/01/2024 Yani ortada oynayan iki ay, Bu kadın yaşlı ve İstanbul'da oturuyor, nasıl gelsin bu kadar az zaman arası ile, Afyona, yurt dışında ikamet etmekteyim, nasıl geleyim, maksat burda devremülk sahiplerinin gelmesini engellemek.