Yanlış Gözlük Teslimatı Ve Sürekli Gecikme Sorunu

09 Ekim 2024 19:00

Mersin Forum AVM de bulunan Göz Grup Optik mağazasından aynı gün 2 adet Lacoste gözlük aldım. Gözlüklerden birinin çerçevesinde soyulmalar olduğu için mağazaya getirdim. O renk ve modelde kronik bir sorun olduğu söylenip gözlükte güya değişim sürecini başlattılar. Bir gün aradılar gözlük geldi diye yanlış gözlük gelmiş tekrar gitti epey bir zamandan sonra tekrar ardılar yine yanlış gözlük gelmiş. Bu sefer dediler ki yurt dışından sipariş verildi. Hala gözlük gelmedi. Mağazaya gidip sorduğumda her seferinde farklı satış danışmanları bakıyor teslim edildi. Görünüyor yazıyor ekranda diyorlar durumu anlatıyorum he evet o yurt dışından gelecek biz bilgi alınca size döneriz diyorlar arayan soran yok. Kaydım 02.12.2023 tarihinde 72543 kaydıyla oluşturuldu aylar oldu. Neredeyse yıl olacak. Ya insan gibi Göz Grup mağazasına defalarca gidip sordum bari arayacağız dedikten sonra arayın. Bilgi verin. Göz Grup mağazasından alışveriş yaparken tekrar tekrar düşünülmeli ya da acaba sorun Lacoste markasında mı? Lacoste markası da böyle yerlere gözlük satışına nasıl izin veriyor? Markadan soğudum resmen

10 Ekim 2024 10:34 (Şikayetten 15 saat sonra)

Şikayetiniz firmamız tarafından incelemeye alınmış olup konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Melek
Melek
14 Ekim 2024 20:00

Konuyla ilgili firma geri dönüş sağladı. 14.10.2024 tarihinde gözlüğümü teslim aldım. Alırken yine bir karışıklık oldu. Aynı gün 2 gözlük almıştım iadeye gönderdiğim değil elimde olan gözlüğü iadeye gönderilmiş olarak sistemlerinde kayıtlı olduğunu söylediler. Ki defalarca gittiğimde hangi gözlüğün bende olduğunu göstermiştim karışıklık olmasın diye. Sözde sistemlerine kaydida benim mi kontrol etmem gerekiyordu. Neyse ki elimde olan gözlük yanımdaydı. Ömer beyin telefon görüşmeleri sonucu nihayete vardı durum. Alabildim gözlüğü. Sikayetvar a çok teşekkür ederim buraya yazmasaydım belkide hala gözlük bekleyecektim.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 12:34

24 Haziran 2024 12:31
Sunglass Hut Vaat Edilen Değişim İade Hakkımızı Kullandırtmadılar!
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 19:33
Gözgrup Optik: Satış Sonrası Hizmette Hayal Kırıklığı
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Gözlük Değişiminde İletişim Ve Kargo Sorunları

11 Nisan 2025 18:24
Emre sonuçtan çok memnun

04 Ağustos 2023 09:08
"Atasun gibi marka beni yanıltmadığı için teşekkür ederim. İlgilendiler ve şikayetim giderildi. Teşekkürler Atasun"