Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Gostudent İletişimsizlik Ve Hatalı Ödeme Sorunları

08 Aralık 2024 01:15

Gostudent, hiçbir şekilde iletişime geçemediğim ve sorunlarıma çözüm bulamadığım, saçma sapan bir iletişim ve sözüm ona müşteri hizmetleri olan, asla hizmet alamayacağınız ve ulaşamayacağınız bir platform. Ödemeleri alırken sorun yaşamıyorlar, sizden ödemeleri alıyorlar. Gerisi yok. Öğretmen habersiz ders rezerve etmiş, ana ders yapılmamış sistemde görünüyor. Hizmet almadığımız derslerimizde öğretmen farklı konuşuyor, müşteri hizmetleri o dersleri alamazsın diyor. Çok iletişime geçmeye çalıştım. WhatsApp dışında iletişim yok, tüm yazışmalar mı duruyor! Çözüm yok, ne yazık ki Bu gece tekrar kredi kartımdan bilgim dışında ve hiçbir şekilde onaylamadığım bir şekilde para çekilmiştir. Uzun zamandır çalışmadığım bu firma iznim dışında kredi kartımdan para çekmiştir. Hiçbir şekilde ulaşamadığım için buradan da yazıyorum. Bu gece benim kredi kartımdan çektiğiniz ve hizmetini alamadığım 45 dersin ücretini iade ediniz.

Nesrin
Nesrin
15 Aralık 2024 00:06

Gostudent kadar çözümsüz ticari ahlakı olmayan bir firma yok şikayet var a yazdıktan sonra kalan 8 dersi sistemden silmişler. Asla iletişime geçmediler çözüm sunmadılar. Haberim olmadan son çektikleri ücretin iadesini yapmışlar fakat kalan 50 dersin ücretini de ödeyin! Haksız kazanç yaptığınız paramı iade edin.

Gökçen

30 Ekim 2025 16:44
izinsiz-para-cekimi-ve-uyelik-iptalinde-magduriyet-3.jpg
izinsiz-para-cekimi-ve-uyelik-iptalinde-magduriyet-2.jpg
izinsiz-para-cekimi-ve-uyelik-iptalinde-magduriyet-1.jpg
Sare sonuçtan hiç memnun değil

GO Student Mağduriyet

15 Mart 2024 18:17