Mustafa sonuçtan memnun

13 Ağustos 2024 13:22

Son zamanlarda sabit telefonum günde 3-4 defa olmak üzere Google tarafından rahatsız ediliyorum. Sürekli işletmenizin adının süresi doldu, eğer devam etmesini istiyorsanız yıllık şu kadar paraya uzatabiliriz gibi konuşan otomatik bir ses arıyor. İlk aradıklarında 1'e bastım ve müşteri temsilcisiyle ihtiyacım olmadığını söylememe rağmen her gün defalarca aramaya devam ediyorlar. İki defa daha müşteri temsilcileriyle görüştüm ve şu an saat 12:30'da tekrar aradılar. Eğer böyle devam ederlerse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Ekte çizgi çekilmiş numaralar, onlar tarafından arandığım numaralar.

profile profile profile

Hülya
Hülya
Benzer Şikayeti Var

Google'dan arıyoruz diye arayıp reklam rehber seo anlaşması yapıyorlar. Aslında Google değiller. Kestikleri fatura doğru değil, adları Kurumsal Web Hizmet Google reklamları. Yerleri Karşıyaka/İzmir. Gerçek Google zaten uzun süreli anlaşmalar yapmıyor. Seo ayarlarını, firma fotoğraflarını yayınlayacaklarını, aramalarda en üstte çıkacağınızı söylüyorlar hepsi yalan. Lütfen bu kişilere küfür etmeyin. Size ahlak dışı davranıp kızdırıyorlar, sonradan sizi şikayet edip, tehdit edildiklerine dair avukatlar üzerinden uzlaşma parası almaya çalışıyorlar. İzmir Karşıyaka emniyeti suç örgütlerine operasyon yaptı. Maalesef halen bu şahıslar sizleri aramaya cesaret edebiliyorlar. Kanundan korkmuyorlar. Savcılık tek çözüm.

Google Sürekli Rahatsız Eden Yanıltıcı Aramalar

Seren
22 Kasım 2024 11:17
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Google Business Profile Şikayeti

Songül