Murat sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2023 20:01
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Merhaba Google destek ekibine teşekkür ederim. Gönderiyi takip edenler için Google desteğe yaklaşık 1 saat sonra mail attım. Attığım mail sonrası iletişime geçip aksiyon aldılar 15 gün sonrası ücret Google tarafından iade edildi.”

Google ads tarafından hesabımdan 3 sefer olmak kaydı ile sefer başı 2000 TL olmak üzere 3 seferde toplam 6000 para çekilmiştir tarafıma iadesini talep ediyorum.
12/10/2023 tarihinde
1. Google*ADS2824194813 2000 TL
2. Google*ADS8920325900 2000TL
3. Google*ADS5144510719 2000TL
Şeklinde 3 adet tarafıma ait olmayan alışveriş yapılmıştır.
Gerekenin yapılmaması durumunda tarafınızı dava edeceğim ve yargı yoluna gideceğimi beyan ediyorum.
6000 TL değerinde tutarın tarafıma iadesini talep ediyorum.

profile profile
27 Ekim 2023 10:52

Yorumlar (5)

Menekşe
Menekşe

Süreçte nasıl ilerlediniz murat bey aynı şey benim de başıma geldi Google a yazdığınız mail adresini ve içeriğini paylaşabilir misiniz? Benim Google ads hesabım yok nasıl yapabilirim?

Nilüfer

Merhaba aynı gün benden de 2000*4 toplamda 8000bin çekilmiş sızın kart da enparamı bende Google ads umara yazmıyor Google yazdım Enpara'ya harcama itirazında bulundum BDK ya yazdım başka ne yapılabilir bilmiyorum Google ile görüştünüzmü

Nilüfer

CİMER'e de yazdım BDK ya da e devletten yazdım bu harcama itirazından sonra banka hesabı 1 gün kapalı tuttu kimlik kart resmini istedi gönderdim açtılar Google bankanın ters ibrazına başvurması gerektiğini söylüyor ama mail yoluyla iletişime geçebildim tel ulaşamadım Enpara aynı şekilde banada 45-200 gün cevap yazdı

Murat

Google ile görüştüm bana bankamın ters ibraz etmeleri gerektiğini söyledi BDK ya da şimdi sizin sayenizde başvurdum bakalım sonuç bekliyorum sizinki sonuçlanırsa haber eder misiniz bende sonuç alırsam size yazarım

Murat

Bahar hanım benimde Enpara maalesef başımıza geldi bende Google a yazdım Enpara ile itiraz ettim bana 45 ile 200 gün arası sonuçlanır dediler. BDK ya yazmadım nereden yazdınız bilgi verir misiniz.

24 Şubat 2024 16:34
Google Kredi Kartımdan İzinsiz Para Çekildi!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 21:07

12 Haziran 2023 00:12