Gold Island Haşarat Dolu Oda Verilmesi Ve Otelden Kovulma

Gold Island Haşarat Dolu Oda Verilmesi Ve Otelden Kovulma
24 Temmuz 2024 14:26

Gold Island Selected otelinde bana haşarat dolu oda verildi. Yatak başındaki iki lambanın içerisinde en az 40-50 adet haşerat vardı. Bu durum yüzünden gecenin 4ünde tüm eşyalarımı toplayarak oda değiştirmek zorunda kaldım. Bütün gece uyuyamadım bu durum sebebiyle. Verilen yeni odada da yine haşarat var idi lambanın içerisinde ama daha azdı. Oteldeki sinek sorunu nedeniyle tüm odalarda lambaların içine toplanıp ölmüşler. Böyle bir durum yaşadığım otelden tabii ki acilen çıkış yapmak istedim. ETS Tur rehberi S** Hanım, laubali tavırlarıyla durumu daha da çirkinleştirdi. (E** Hanım pozitifti yardımcı olmaya çalıştı) Öğlen saatinde çıkış yapmak için odayı boşaltıp kartlarımı teslim ettim. Kartlarımı vermeme rağmen çıkışımı yapmadılar, kendilerine çıkışımı yapmalarını söyledim ve yine yapmadılar. Muhasebe Müdürü H** Bey eğer çıkışımı yaparsa, o yeni gün için paramı iade etmemesine rağmen orada duramayacağımı ve yine o yeni günün parasını iade etmeyecek olmasına rağmen bana bir şişe suyun verilmesinin otel inisiyatifinde olduğunu söyledi. Yani bana haşarat dolu oda veriyor, gecenin 4ünde verdiği yeni oda da haşarat oluyor, sonraki gün odayı boşaltmama rağmen çıkışımı yapmıyor ve o gecenin parasını vermeme rağmen çıkışımı yaparsa bana bir bardak su vermenin kendi inisiyatiflerinde olduğunu söylüyor. Yapılan bu davranış insanlık dışıdır. ETS ye defalarca telefon ve mail yoluyla ulaşmaya çalışmama karşın 3 gündür hiçbir bilgilendirme alamadım. Yaşanılan bu olay ve muhasebe Müdürü H** Bey'in bu şekilde parasını verdiğim gün beni otelden kovması kabul edilemeyecek derecede büyük bir durumdur. Acilen destek olunmaması halinde elimdeki tüm fotoğraflar ve kanıtlarla birlikte tazminat davası açacağım.

09 Temmuz 2023 17:40

02 Temmuz 2024 00:14
Gold Island Hotel Ve ETS Tur Memnuniyetsizliği
Suna sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Temizlik, Sağlık Sorunları Ve Kötü Hizmetle Rezil Olan Tatil Deneyimi

13 Temmuz 2025 02:01
Kötü Temizlik, Sağlık Sorunları Ve Kötü Hizmetle Rezil Olan Tatil Deneyimi
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Club Aqua Plaza Hotel Yetersiz Oda Sorunu

03 Temmuz 2024 16:20
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Hijyen Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

19 Temmuz 2025 15:11