Burak sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 17:03

Göl Gross ( Ankara Gölbaşı Şubesi ) isimli marketten 18.08.2024 tarihinde Katmer marka un aldık. Ürünü açarken ipi çektiğimizde Son Kullanma tarihi yazan yer bilinçli olarak yırtılmış okumayalım diye parçanın yarısı yok. Ürünü açtığımızda hamur yaparken her yerde kurt olduğunu gördük. Parası pulu Göl Gross'un olsun. İnsan sağlığıyla oynamayın! Mideniz kaldırırsa fotoğraflarını paylaşıyorum.

16 Eylül 2024 16:46

Göl Gross ( Ankara Gölbaşı Şubesi ) 18.08.2024 tarihinde almış olduğumuz Katmer Un içi ful kurtlu çıktı. Paketi yeni açtık açarken içerisindeki Son Kullanma Tarihi yazan kağıdın yarısı yok bilinçli olarak kopartılmış. Paranız pulunuz sizin olsun iade ücret hiçbir şey talep etmiyorum. İnsan sağlığıyla oynamak bu kadar basit işte. H a r a m  olsun Göl Gross. Mideniz kaldıracaksa fotoğraflara atıyorum

16 Eylül 2024 16:35

Göl Gross ( Ankara Gölbaşı ) dan 18.08.2024 tarihinde aldığımız katmer marka unun içinden bir sürü kurt çıktı. Ayrıca ipe bağlı olan son kullanma tarihi yazan kağıdın yarısıda bilinçli olarak kopartılmış. Katmer una suç bulmuyorum. Buradan anlaşılıyorki Göl Gros isimli market bu unu aylarca satamamış son kullanma tarihi yazan yeri yırtmış ve satışa sunmuş oda bize denk geldi. Mideniz kaldırırsa fotolarını atıyorum.

Burak
Burak
19 Eylül 2024 17:21

İletişime geçen bile olmadı yazık!

25 Ocak 2025 00:23
Konserve Mısırdan Kurt Çıktı: Sağlığımız Tehlikede!
Konserve Mısırdan Kurt Çıktı: Sağlığımız Tehlikede!
Dilek sonuçtan çok memnun

Aldığım Unun İçinden Kurt Çıktı, Ürün Değişimi Ve Özür Talep Ediyorum

15 Ekim 2025 14:34
"Şikayetimi yazdıktan hemen sonra hem market hem de firma dönüş yaptı öncelikle hızlı dönüşleri için teşekkür ederim. Gayet kibar bir şekilde karşılandım. Her iki tarafta özrünü dileyip, zararımı gidereceklerine dair söz verdiler. Şikayet var uygulamasına da ayrıca teşekkür ederim."
Aldığım Unun İçinden Kurt Çıktı, Ürün Değişimi Ve Özür Talep Ediyorum
aldigim-unun-icinden-kurt-cikti-urun-degisimi-ve-ozur-talep-ediyorum-2.jpg
Kübra sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 12:53
"Şikayetimle ilgilendiler. Para iadesi yapıldı. Markanın mağazalarından kaldırıldığı iletildi. Teşekkürler..."

15 Ekim 2024 19:54

Tuğçe