Göç İkamet Hizmetleri İkamet İzni Onay Karmaşası!

Göç İkamet Hizmetleri İkamet İzni Onay Karmaşası!
Nihal
21 Aralık 2023 21:208.682

1 hafta önce süresiz ikamet iznimin onaylandığı sistemde gözüktü. Şimdi bakıyorum, tekrardan değerlendirme aşamasına girmiş. Neden böyle oluyor anlamış değilim. 157'yi aradım, 180 gün beklemeniz gerekiyor dediler. Göç İdaresi'ne gittim, 15 güne gelir dediler; gerçekten anlamıyorum.

Yorumlar(10)

14 Şubat 2025 06:12

Geldi mi bey efendi oturmunuz?

14 Şubat 2025 06:10

Bende anladım önce mesaj geldi basım aşamasındadır ondan bir hafta sonra girip bakıyorum değerlendirme aşamasındadır

Aslıhan
Aslıhan
2 Temmuz 2024 21:40

Nihal hanım uzun dönem ikamet izni için başvuru aşamalarını nasıl gerçekleştirdiniz acaba

Veli
Veli
5 Şubat 2024 14:15

Eylül 2023 ilk haftası başvuru yapmıştık. Bugün (05.02.2024) hala değerlendirme aşamasında yazıyor. 5 ay oldu tam.

Vüsale
Vüsale
10 Ocak 2024 10:56

Merak etmeyin basım aşamasındadır sistem öyle gösteriyor yakında kargoya verilir

Hacı
Hacı
26 Aralık 2023 10:15

Aynı bende de o şekilde çıkıyordu şimdi değerlendirme aşamasında diye çıkıyor yimer 157 aradığım zaman 90 gün içinde sonuçlanacak belge basım aşamasıda 90 güne dahildir diyor.

Selim
5 Temmuz 2024 18:426.332

Aile birleşim oturma izni başvurumun üzerinden 150 gün geçti, sonuçlanmadı. Her kontrol ettiğimde değerlendirme aşamasın...

2 Yorum

Göç İkamet Hizmetleri Kart Basımında Sorun Var!

Göç İkametHizmetleri Kart Basımında Sorun Var!

Usarov
Göç İkamet Hizmetleri Sakarya İl Göç İdaresindeki Kamu Görevlisi Şahsın Saygısız Davranışı!

Göç İkametHizmetleri Sakarya İl Göç İdaresindeki Kamu Görevlisi Şahsın Saygısız Davranışı!

Faruk