Glutensiz Fabrika İnsan Sağlığı İle Oynuyor

Glutensiz fabrika ürünü olan granolayı marketten aldım, karabuğdaylı olanını tercih ettim. Ancak içinden büyük bir taş çıktı; eğer küçük olsaydı belki görmezden gelebilirdim. Yorumları okuduğumda, birçok paketten böcek çıktığına dair şikayetler gördüm. Bence bu marka, insanların sağlığı ile oynadığı için piyasadan toplatılmalı.

10 Mayıs 2024 12:30 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhabalar efendim, Öncelikle yaşadığınız sorun için özür dileriz. Çok nadir de olsa ürünlerimizde kullandığımız hammaddelerde böyle yabancı maddeler görülebiliyor. Burada sorumluluğu tamamen üstlenmekle birlikte bize ulaşabilirseniz gereken telafiyi anında yapacağımızı bildirmek isteriz. Glutensiz Fabrika Müşteri Deneyim Ekibi

Glutensiz Fabrika GRONALA'DAN Kıl Çıktı

File marketten satın almış olduğum Glutensiz Marka firmasına ait olan Glütensiz Karabuğday Granola'nın içinden kıl çıktı...

Glutensiz Fabrika GRONALA'DAN Kıl Çıktı

Granola Paketinde Larva Şoku: Sağlığımız Tehlikede!

"Yaşadığım durumla ilgili geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Telafi paketi göndermeniz ve ilgilendiğiniz için memnuniyet duydum. Elbette böyle bir durumla karşılaşmak istemezdim, ancak gösterdiğiniz hassasiyet ve çözüm odaklı yaklaşımınız gayet yapıcıydı. Gelecekte bu tür sorunların önüne geçmek adına gerekli çalışmaların yapılması önemli. Umarım bu deneyim, ürün kalitesinin daha da iyileştirilmesine katkı sağlar."

Granola Paketinde Larva Şoku: Sağlığımız Tehlikede!